Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ty nowy. Nie wiem czy w dobrym dziale temat założony.Jak nie to sorki.

Jestem zainteresowany kupnem modelu e46 z rocznika 2002-2004 2.0 cd coupe.

Mniej więcej wiem na co zwrócić uwagę przy kupnie takiego modelu BMW. Moje pytanie jest takie co sądzicie o tym egzemplarzu. Oczywiście nie kupuje krajówki lecz interesuje mnie auto z Niemczech,Belgi lub Holandi. Z tego względu że mieszkam w Belgi :)) Jeżeli możecie rzucić okiem. Aaaa jeszcze jedno jest to moje pierwsze auto. :)

http://nl.kapaza.be/brussels-gewest/bmw-320-cd-avec-pack-m-xenon-cuir-petit-dommage-72665208.htm

Jest temat u góry...

Opublikowano
6k euro za takiego obijaka? nawet maska sie nie zgadza z blotnikami. jestes pewny ze chcesz to auto? :shock: lewe drzwi malowane, nie no nie ma sensu cokolwiek pisac :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tu masz odpowiedni dział, tylko vin to podstawa.

viewforum.php?f=44

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
nie no 6 kk to napewno nie dam myslalem kolo 4k

można targować, ale nie wydaje mi się aby sprzedawca zechciał sprzedać auto za 2/3 ceny jaką wystawił. Ten egzemplarz nie dość że na dzień dobry jest do robienia, to robiony był już wcześniej, wnętrze także nie bije świeżością. Nie każde auto za granicą jest takie super

Opublikowano

zobacz ile elementow bedzie do malowania...

a kierownica i wnetrze napewno nie ma takigo przebiegu jak jest napisane:)

Opublikowano
Dzieki za podpowiedz. to są bzdety dla was. ale wiecie kazdy kupował kiedyś swoje pierwsze auto. Za tydzien szwagier przyjezdza i cos pomoże :)
Opublikowano

Obczaj sobie pare autek i wtedy bedziesz mial porownanie. Nie napalaj sie na pierwsze lepsze. Po ogledzinach dokonasz wyboru:)

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.