Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy chciałem wymienić ringi żółte na białe w x6 dużo jest tego na rynku ale nie wiem co wybrać i co jest godne polecenia... na allegro są jakieś ale miałem raz taki przypadek ,że jak zamówiłem to świeciły bardzo słabo dlatego też proszę o pomoc i może polecenie konkretnych.
Opublikowano

Też kiedyś kupiłem jakieś żarówki z których nie byłem zadowolony. Nawet umieszczałem gdzieś tutaj zdjęcia porównujące jasność i barwę światła. Teraz są już fajne led markery, które świecą ładnie i mocno, a na dodatek przygasają po włączeniu świateł. Jeśli Ci się spieszy, to na allegro są dostępne od ręki.

http://allegro.pl/zarowki-ringi-led-marker-bmw-x5-e70-x6-e71-h8-64w-i3131662642.html

Jeśli nie, to pod koniec miesiąca powinny być w zaprzyjaźnionej hurtowni trochę taniej.

Opublikowano
mam nadzieję ,że nie będzie wtopy samochód nie jest mój oczywiście ale bliskiej osoby w rodzinie i na jej prośbę zamówiłem także zobaczymy co to wyjdzie na pewno foty rzucę :D
  • Moderatorzy
Opublikowano

Na fotkach świecą słabiej od oryginalnych żółtych.

Widać że nie doświetlają dużego ringu.

Opublikowano
moim zdaniem porównywalnie do oryginałów, słabiej to świeciły GP Thunder, które miałem wcześniej założone, że w słoneczny dzień kierowcy jadący z przeciwka mrugali aby włączyć światła
  • Moderatorzy
Opublikowano

Ja miałem w E70 zwykłe białe żarówki i świeciły z identyczna mocą jak oryginały.

Kosztowały chyba z 50zł /kpl.

Powiedz mi jeszcze czy te diody zmieniają moc po zmianie dzienne/mijania ?

Opublikowano

Tak zmieniają moc, żadnych błędów.

Ja miałem te:

http://allegro.pl/gpt-plasma-white-hid-xenon-h8-35w-ringi-bmw-jafra-i3133465159.html

i świeciły ok. 50% słabiej od oryginałów ale jak widać kupują po 92zł heh..

mogłem już dawno wymienić na jakieś 20watowe ledy (bo już te słabsze są od jakiegoś czasu) ale jakoś też nie dowierzałem że diody led mogą świecić silniej od halogenowych.

• Moderatorzy
Opublikowano

Moje nie były malowane na niebiesko i kosztowały połowę.

Te diodowe które sprzedajesz świecą najlepiej z dostępnych dotychczas.

Opublikowano

przyzwoicie wyglądają, mi się moje żółte jakoś podobają.

daaaniel fajny patent z tym zasłonięciem tablicy :mrgreen: