Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zapowiada się piękne auto, a czy macie czego żałować..? Nie, bo sprzedacie X3 i kupicie X4 (oczywiście kto będzie chciał)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nastepny potworek ze stajni BMW... X6, 5GT, 3GT i teraz to... :duh:

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Moderatorzy
Opublikowano
Mi się podoba :mrgreen:
Opublikowano
Dla mnie odpada ,mam 2 córki (przy 4 osobach na pokładzie raczej myślę o X5) ,a X4 na bank będzie 4 osobowe co w praktyce równa się 2 + 2 co w praktyce oznacza niemowlęta z tyłu ,a córy duże...
Opublikowano

linia nadwozia ładna i generalnie autko mi się podoba.

ale przez opadający dach z tyły będzie mało miejsca nad głową; podobnie jak w x6.

autko dla 1-2 osób...

przy modelu jak u mnie 2+ nastoletnie 2 + pies = ciasno; dlatego zmieniałem x3, chorowałem na x6 ale jak wsiadłem do tyłu to mi przeszło i wybrałem x5

Opublikowano

Właśnie z powodu miejsca to tak jak koledzy piszecie.....auto na dwie osoby bardziej bo tak jak w X6 to i tutaj będzie słabo z tym miejscem z tyłu :wink:

Zresztą linia bardzo podobna do X6 ale jednak F25 jak dla mnie wygrywa :cool2: :cool2: :cool2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Moderatorzy
Opublikowano
No raczej nie jest projektowany jako auto rodzinne :mrgreen:
Opublikowano

X3 to taki sam wariant w sensie 2 dorosłe w przodzie i dzieci w tyle - tak ja do tego podchodzę jeśli chodzi o F25.

Nie chciałbym odbyć podroży w F25 na tylnej kanapie. Siedzisko w tyle za nisko położone i za krótkie - przód ok, dlatego nie narzekałbym zapewne w nowym X4 a może i kanapa tył będzie wygodniejsza/poprawiona.

A wygląd nowego X4 rewelka - przód, linia świateł bije na głowę wszystkie obecne - tak na mój gust.

Opublikowano
Zgadzam się ,nie chciałbym w moim F25 podróżować z tyłu ,następne raczej coś większego (nowe Range Rovery są piękne) :cool2:
Opublikowano
Dla mnie odpada ,mam 2 córki

Ja mam syna i corke wiec dla mnie ok :-)

Nie chciałbym odbyć podroży w F25 na tylnej kanapie. Siedzisko w tyle za nisko położone i za krótkie

Oj tam. Wlasnie wrocilismy z wyprawy w gory w 5ciu chlopa i trojka z tylu nie narzekala ;-)

BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano
No to pewnie wesoło było w tych górach :D ,tunel z tyłu zabiera jednak sporo miejsca...
Opublikowano
Następne tylko X 5 ! Właściwie to żałowałem od początku :( Trzeba było trochę dołożyć...
Opublikowano

Tez tak ciągle myślałem o X5:) Mialem pewien niedosyt bo X3 wzięliśmy trochę na wariata choć mój plan był naX5, ale im dłużej jeżdżę "3" tym widzę coraz więcej zalet i coraz bardziej go tez lubię.

Na pewno będę jednym z pierwszych na jazdę próbną nowym X5 jak się pojawi :mrgreen:

Opublikowano

Ja też nie mogę się doczekać ,miało być na Auto Show w Nowym Jorku ,ale niestety (dla mnie - bo tu mieszkam) :( przesunęli debiut na Chiny

Pozostaje cieszyć się jazdą F25 :cool2:

• Moderatorzy
Opublikowano
Tez tak ciągle myślałem o X5:) Mialem pewien niedosyt bo X3 wzięliśmy trochę na wariata choć mój plan był naX5, ale im dłużej jeżdżę "3" tym widzę coraz więcej zalet i coraz bardziej go tez lubię.

Na pewno będę jednym z pierwszych na jazdę próbną nowym X5 jak się pojawi :mrgreen:

Ja do F25 wsiadłem z E70 i już na pewno E70 nie będę miał :mrgreen:

Myślę raczej o F10

Opublikowano
najlepiej F15 (bo tak chyba będzie się zwał X5) :D
Opublikowano

Biorę to jako komplement dla tego wozu ale trochę Ci się dziwie jak można narzekać na E70...

Sposób resorowania i wybierania nierówności w E70 o niebo lepszy i zawieszenie cichsze

Dźwięk 3.0d tez mi nie przeszkadzał mimo ze głośniejszy

F25 zwinniejszy - coś za coś

F10 muszę sie przy następnej okazji dobrze przewieść bo tez mi biegał po głowie...

To trochę taka choroba - jakby się dało to najlepiej chciałbym mieć wielki hangar a w nim różne pozycje od polo gti po.... i tu "sky is the limit..." :norty: