Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dzisiaj zalozyłem do swojej e60 tuleje 20mm bo moje felgi wygladały do bani za bardzo były wklęsłe do środna teraz po załozeniu tulei jest ok felgi sa prawie na wprost z nadkolami nie wystaja poza nadkola i juz to fajnie wygląda no ale tra mi na wiekszyc pagórkach podczas szybkiej jazdy i to do tego jak jade sam to ciekawe co bedzie jak wezme pasazerów.I pytanie czy da sie coś zastosować zeby amory nie dobijały do końca ? jakies tuleje gumowe albo jakies inne rozwiązanie nie za kosztowne.Prosze o porady pamietam ze kiedys kolega w amorki wkręcał sobie takie gumy ale nie wiem jak sie one nazywaja i jaki musza miec rozmiar prosze o podpowiedz.
Opublikowano
Kup dystanse 15mm i nie dziaduj z jakimiś gumami do amortyzatorów. Takie akcje to w golfach 3 są stosowane przed agro-zlotami. Nie mówiąc już o tym że nie ma to nic wspólnego z bezpieczeństwem na drodze i zapewne z prowadzeniem pojazdu.
Opublikowano
Marudzisz ludzie na tokarkach robia cuda i wszystko pasuje idealnie wiec nie gadaj głupot.

Weź się człowieku ogarnij. Skoro wg Ciebie to jest marudzenie to nie powinienes jezdzic niczym innym jak zdezelowanym polonezem..

Kupując mniejsze ale homologowane dystanse zaoszczedzilbys sobie roboty i mialbys (o ile Ci na tym zalezy) spokoj jesli chodzi o bezpieczenstwo.

BTW masz w tej chwili dystanse czy jakies "tulejki"?

Opublikowano
Ubliżac barany to możecie swojej matce a nie tu. Jak chcecie sie powyzywać to wymiatajcie na inne forum.

I myślę że Twój debiut na tym forum powinien dobiec końca.

Ludzie chcą Cię sprowadzić na dobrą drogę, a Ty pięknie im dziękujesz.

Życzę zdrowia. I 'niedozobaczenia' !

Opublikowano
Jakie ubliżanie i wyzywanie tu chodzi głównie o bezpieczeństwo twoje i inny ludzi których wozisz swoim autem nikt Cie tu nie poniża 200 - 300 zł na porządne dystanse to nie majątek przy aucie tego typu a pewnie nie jeździsz nim 40 km/h