Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, pisałem, że szukam jakiegoś dobrego importera BMW w Olsztynie, ale temat gdzieś przepadł. Pytam zatem jeszcze raz. Dowiedziałęm się coś o Mazurku, ale czytałem równiez niezbyt pochlebne informacje o innych importerach. A może to Wy macie coś do zaoferowania, a mieszkacie na terenie Warmii i Mazur?

Z tego co pamiętam to Mazurek istnieje już od 18 lat. Kupował tam mój ojciec, a teraz także i ja. Kupowaliśmy tylko niemieckie auta i do tej pory nie możemy powiedzieć złego słowa na tą firmę. Umowy są sporządzane bardzo rzetelnie, obsługa jest profesjonalna, a auta dokładnie takie jak w opisie na stronie internetowej. Cena za BMW nie wydaje się wysoka, a i parametry są odpowiednie, więc bierz - Mazurek wśród importerów niemieckich aut w Olsztynie nie ma konkurencji.

• Zasłużeni forumowicze
Z tego co pamiętam to Mazurek istnieje już od 18 lat. Kupował tam mój ojciec, a teraz także i ja. Kupowaliśmy tylko niemieckie auta i do tej pory nie możemy powiedzieć złego słowa na tą firmę. Umowy są sporządzane bardzo rzetelnie, obsługa jest profesjonalna, a auta dokładnie takie jak w opisie na stronie internetowej. Cena za BMW nie wydaje się wysoka, a i parametry są odpowiednie, więc bierz - Mazurek wśród importerów niemieckich aut w Olsztynie nie ma konkurencji.

Kupowałem tam auto i powiem ,że mają tam najgorsze auta w województwie . Same bite złomy ,odradzam wszystkim!!! Wszystko tylko nie Mazurek!!

Skoro tak chcecie się z nami bawić to proszę bardzo :wink: :mrgreen: I zapamiętajcie ,że tak jak ze wszystkim -dobre usługi nie potrzebują reklamy !!!!! Sami kupujący ją wystawią!

Dwa pierwsze posty mistrzowskie, dam głowę że z jednego IP :cool2:

Reklama dźwignią handlu - ale na tym forum chyba nie ma ludzi, którzy by się na to nabrali

Czego to ludzie nie wymyślą:)

Edytowane przez Bronx_l

• Zasłużeni forumowicze
Tacy to mysla ze maja z debilami do czynienia... :duh: jeden post i od razu kisiel w majtach w dodatku jak trafil w dzial 2 min po pierwszym :norty: jak madry to pewnie poprosil kolege zeby bylo inne ip chociaz... :think:

🙃🙃

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.