Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem ze wspomaganiem, gdy depne gwałtownie na hamulec to strasznie huczy i cieżko ukrecic kierownica.Cóz to moze byc dzieki
Opublikowano

PADŁA POMPA OD WSPOMAGANIA REGENERACJA CIE CZAEKA całkowity koszt regeneracji 650 zł

ja juz jezdze 3 miesiace na regenerowanej i jestem zajebisc... zadowolony

POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
650 zł za regeneracje? Uzywaną można kupić od 100-300 zł. Coś za dużo dałeś za tą regeneracje. Ja bym kupił używaną oryginalną z pewnych rąk. W razie problemów z możliwością oddania.
http://ziomal.resmoto.com - Strefa BMW serii 3.
Opublikowano
a widziałes pewna pompe uzywana bo ja nie -- pochodzi miesiac lub dwa dni a tak mam pewnosc ze jest jak nówka i mam rok gwarancji
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano

wystarczy ze uzywka bendzie zle zabezpieczona po wyjeciu z samochodu

i zycze wtedy przyjemnej zabawy z uszkodzona swoja z maglownica

chytry dwa razy traci jak se kupiłes bmw to nie radze ci nie oszczedzac bo bendziesz płacił i robił wszystko podwujnie

POZDRAWIAM !!!
Opublikowano

To ja sie podepne do tematu.

Od jakiegos czasu jezdze bez wspomagania, tylko ze sprawa wyglada inaczej. Pompa jest 100% sprawna, nie wyje, a wspomagania brak.

Powiem jeszcze tylko ze usterka stala sie w ciagu sekundy- jest i nagle nie ma do tej pory. Praktycznie bez zadnych objawow. Maglownica?

Opublikowano
to powiedz mi jak krecisz kierownica ???? wspomagania nie masz jak jest zgaszony silnik, u mnie we dwóch bysmy krecili i to by było ciezko
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
u mnie pompa nie wyła padła po kreceniu baczków wspomaganie raz było i zara znikało nie musi wyc pompa by była walnieta wycie to ostatecznosc
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
Jak to jak krece? Normalnie. Jest ciezko, ale musze z tym zyc. Przynajmniej na razie. Skoro mowisz ze pompa nie musi wyc to sprawdzimy ja jeszcze raz. :wink:
Opublikowano
u mnie w sirocco jak wyło i zanikało wspomaganie to było poprostu mało płynu :D dolałem i chodziło :8)
Opublikowano

Witam,

Regeneracja pompy w wawie kosztuje w granicach 300PLN (e39). Być może regenerowałeś też maglownicą, bo 650PLN za samą pompę, to trochę za drogo.

Pozdrawiam,

Piotrek

Opublikowano

mi też w grudniu padła pompa wspomagania. W warsztacie mi mówili że za regeneracje trzeba dać ok 800 zł, ale znajomy dał mi namiar na firme z Wrocławia i zregenerowali mi za 250 zł i mam pól roku gwarancji. ta firma to Auto-Mania, musisz poszukać w necie. To ni jest sam Wrocław a zdaje się Mirków jak dobrze pamietam.

pozdro

Opublikowano
sory cena mi sie pojeebał.... pomyliło mi sie ze sprezarka klimatyzacji to za jej regeneracje z uszczelnieniem z robocizna zapłaciłem 650 zł sorki za wprowadzenie w bład
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
sory cena mi sie pojeebał.... pomyliło mi sie ze sprezarka klimatyzacji to za jej regeneracje z uszczelnieniem z robocizna zapłaciłem 650 zł sorki za wprowadzenie w bład
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano

Witam,

Poniżej namiary na speców od pomp:

Regen - Auto

Andrzej Podgórski

Naprawa maglownic, przekł. kier. i pomp ze wspom. hydraul, oraz części zamienne.

05- 075 Warszawa Wesoła

ul. Broniewskiego 26

022-773-74-06

0-503-333-830

Pozdrawiam,

Piotrek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

pozwolilem sobie odgrzac temacik,bo mam male pytako.

Technika odpowietrzania pompy jest wszystkim znana,ale czy ktos moglby mi powiedziec co sie dziej e w ukladzie wspomagania /w pompie /w czasie odpowietrzania tzn ktoredy schodzi powietrze i czy w tym momencie moze wyrzucic troche plynu?

pozdrawiam