Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Podaj vin

Tak to bagażnik mi się nie podoba, siedzenie kierowcy nie wygląda napewno na 190k przebiegu, poza tym rzadka wersja. o wyposażeniu już nic nie powiem bo zjawiskowe wręcz. Navi, fotele, pdc, ksenony, skóra, multi kiera, łapacz deszczu, felgi, m pak, kubły - szkoda że nie ma elektryki foteli.

Uszczelka przy tylnich drzwiach do zrobienia, wygląda wporzo ale prosimy o VIN. Napewno 190k nie ma.

Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK

Przy wcześniejszych spostrzeżeniach/sugestiach ta podwinięta uszczelka to raczej drobiazg ........... chyba że lewy tył również kwalifikował by się do dokładnej weryfikacji.

• Zasłużeni forumowicze
Zamienione stronami małe kierunki przednie :norty: To nie jest problem żadnej uszczelki a pękniętego zatrzasku listewki shadow line po zamknięciu drzwi odstaje po otwarciu wraca na swoje miejsce, nie jest to zadbane auto :(

Zamienione stronami małe kierunki przednie :norty: To nie jest problem żadnej uszczelki a pękniętego zatrzasku listewki shadow line po zamknięciu drzwi odstaje po otwarciu wraca na swoje miejsce, nie jest to zadbane auto :(

Takie zatrzaski same sobie nie pękają. Trzeba dłubać.

Mi dodatkowo nie podoba się linia prawego tylnego błotnika, lakier na zetknięciu z drzwiami też źle wygląda.

Nieważne. Trzeba mieć tupet żeby zgarnąć auto w Polsce i nawet nie włożyć wysiłku w odpowiednie przygotowanie oferty. Syf.

No ale jest gra na emocjach. Jest My pakiet będzie disco. Ja bym wkleił zdjęcia z dziewczętami z biustem pod brodą oklejającymi to auto. Sprzedane w 2 minuty...by było.

• Zasłużeni forumowicze

Ja zauważyłem takie rzeczy .

W bagażniku brakuje wykładziny , ciekawe komu ona przeszkadzała, ale jej brak swiadczy już o niechlujnym traktowaniu auta.

Kierownica i boczek siedzenia kierowcy wytarty ,no ale nikt pewnie nie wieży w ten przebieg .

Na ostatnim zdjęciu wygląda jakby boczek dolny fotela "odłączył " się od tego plastyku z regulacją i odstająca poduszka kierowcy górą .

Ale gdyby auto było zadbane to wyposażenie i wygląd robią wrażenie .