Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich posiadaczy xenonów w e46 ,podzielcie się uwagami dotyczącymi ww. żarników i oczywiście opiniami jak świecą itd, musze kupić nowy kpl. i chce kupić dobre żarniki stawiam na osram cool blue , silverstar czy może lepiej philipsy ,jak macie namiary na ori żarniki w przystępnych cenach prosiłym na priv.
Opublikowano

Ja niedawno zmieniałem bo jedna mi gasła co chwile. Kupiłem D2S Osram Cool Blue Intense i różnica między starymi jest mega. Ładne białe światło lekko wpadające w niebieskie.

Ogólnie polecam, dawałem 415 zł za komplet.

Opublikowano
No kupić ori to jest wyczyn :D ja właśnie odesłałem sprzedawcy z allegro ori philipsy ,tzn naprawde wyglądały jak ori ale po 2 miesiącach zaczeły mrrrruuuugać w najmniej spodziewanych momentach a nawet gasnąć. I pytanie teraz gdzie kupić te ori phlipsy i czy się opłaca dać 200 zł za szt jak można kupić ori osramy silverstar lub cool blue za 420-440 zł i napewno będa ładniej świecić jak philipsy.
Opublikowano

Najlepiej jest chyba zakupić u siebie w mieście w sklepie motoryzacyjnym, wyższym rangą np. inter cars ale cena jest znacznie wyższa niż np. w internecie. Polecam poszukać gdzieś po sklepach internetowych i kupić żarniki z "gwarancją" ale jak ona działa to nie wiem.

Niech ktoś wrzuci najlepiej linki, pewnych sklepów u których można warto nabyć żarniki D2S do naszych śmigieł :wink:

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano
No ja mam na dodatek zniżki w inter carsie i wszystko tam kupuje ori części po cenach zamienników w innych motoryzacyjnych i właśnie widze ,że mają po zniżkach za 411 zł kpl osramów cool blue ,jutro podjade i kupie ,jakby ktoś coś z okolicy potrzebował z inter carsu to patrzcie w katalogach odliczcie 23 % i piszcie na priv :D
Opublikowano
kolego jak Ci już tak świeci wymieniaj jak najszybciej żebyś nie musiał przetwornicy wymieniać ja tak miałem i przy deszczowej pogodzie zauważyłem ,że z lampy dosłownie paruje , przetwornica dosłownie gotowała wilgoć podejrzewałem żarnik i tak było był już na skrajności świecenia.
Opublikowano
a zakupiłem już philipsy w intercarsie ale czekam jeszcze na odbłyśniki ,jak pozakładam wszystko załącze zdjęcia jak świecą lampy zkw ;) mam nadzieje ,że wyjdzie to tak jak powinno.