Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zakładałem już temat w związku z tym autem.

Niestety z historii w stanach niewiele udało się wyciągnąć...

Ponieważ samochód ogólnie mi się podoba, zależałoby mi na dotarciu do właściciela w jakiś sposób.

Auto jest z Warszawy, a pewnie mamy tutaj wielu użytkowników ze stolicy.

Komis tylko wystawił auto, nie są jego właścicielem. W dodatku samochodem cały czas jeździ obecny właściciel.

Może ktoś zna/kojarzy samochód lub właściciela i mógłby przekazać informację, że ktoś jest zainteresowany (myślę, że auto może zwracać uwagę ze względu na felgi, więc może jest szansa, że ktoś kojarzy). Komis z oczywistych względów nie chce udostępnić kontaktu do właściciela :)

Jeżeli to nie najlepsze miejsce na tego typu post to proszę o sugestię gdzie można go przenieść.

Link do ogłoszenia:

http://otomoto.pl/bmw-550-4-8-367km-bogate-wyposazenie-28158647.html

viewtopic.php?f=44&t=72889

Opublikowano
Jak masz kogoś znajomego w policji, to może ustalić własciciela po blachach, chociaż w dowodzie może być Kowalski, a użytkuje Malinowski. Ja kiedys skorzystałem z takiej możliwości, a gość wyjechał z mordą skąd mam jego adres. Dealu się nie odbył, a my musieliśmy wiać przed przyjazdem policji. Tak że ostrożnie z taką formą kontaktu.
Opublikowano

A nie prościej jechać do komisu i obejrzeć dowód ??? Ja tak robiłem wiele razy i nie było problemu chociaż nigdy nie szukałem właścicieli aut ale dane bezproblemowo widziałem :mrgreen:

Przecież ksero mają chyba ??

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.