Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I jeszcze jedno pytanie, czy ten Assembly No. jest wogole dobry? mi na nim wywala błąd ze jest z nim cos nie tak
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wejdź w Comfort Mode a następnie F1-EnterZUSB i wpisz swój Assembly no. i powinnien Ci wyskoczyć jaki silnik.

NCS, INPA, WINKFP, ESYS, ISTA nie są mi obce.

Retrofity, kodowanie i programowanie to moja codzienność.

Masz problem to dzwoń. TEL: 502-372-555

Opublikowano
A co jesli pomimo najnowszego SPDATEN po wpisaniu Ass. no. wywala błąd bo nei ma takiego numeru w calej tej jego bazie? to co wtedy? czy taka sytuacja jest częsta?
Opublikowano
Miałem tak samo, aktualizowalem uzywajac Comfort Mode i wszystko jest ok. Niby jest problem w takim przypadku z I-level.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A czy ma ktoś zainstalowanego TISa czyli ten dodatek do DIS z dokumentacją techniczną? Potrzebuje żeby w nim ktoś mi sprawdził jaki ma być nowy numer dla Programmed control modul??

Moje dane to

Part number, basic control module: 7789572

Part number, programmed control module (stary): 7790796

Opublikowano
Na tej stronie http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/7795180-sterownik-dde-zaprogramowany znalazłem że częśc która zamienia moją ma miec numer 7795180 (czy to był by najnowszy soft?) a patrząc na RealOEM http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AS71&mospid=47635&btnr=13_1223&hg=13&fg=15 ten numer wcale nie jest najwyższy bo poniżej jest np z końcówką 5182 a im niżej tym liczby wzrastają. Wogole to nei wiem jak czytać ten realOEM od góry czy od dołu