Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , mam taki problem kupiłem bmw e36 1.8 is z czasem policja zabrała mi dowód za kolizje . Przegląd pokolizyjny zrobiłem , pojechałem bo odbiór dowodu i w wydzile komunikacji powiedzili mi , że nie mogę odebrać dowodu ponieważ brak jakieś tam umowy (mam 4 umowy) . Próbowałem dodzownić się to tamtych gości i niestety nie odbierają ale wgl ich nie ma. I nie wiem co zrobic . warto robić przebitkę nr ? Czy jest jakieś rozwiązanie. ? Z góry dziękuje.
Opublikowano

no jeśli auto dobre i nie tanie ,to szkoda rozwalać na części ,a o przebijaniu nr to już się nie wypowiem.. bo to po prostu zło :evil:

masz adresy ,jak ci zależy to jeździj szukaj ,albo do ostatniego sprzedawcy i niech on szuka

A i nie powinno się jeździć na umowie a już zwłaszcza na paru :P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
...nie mogę odebrać dowodu ponieważ brak jakieś tam umowy (mam 4 umowy)

Dowiedz się dokładnie o co chodzi.

Opublikowano
Przebijania nie popieram zwłaszcza że może to kiedyś wyjść i kłopot. Ale samą karoserie czemu nie. Ludzie sprzedają za 600zł z dokumentami. Ale to trochę roboty przy tym będzie, jak i kosztów.

Sprzedam VW Corrado G60.

Kupię do E36: fotel kierowcy alcantara podgrzewany , Listwy progów wewnętrznych Mpakiet do Tour/Sedan,

Lusterka M, klapa tył cosmosschwarz

Sprzedam części od BMW E46 320d Touring.

Mój Turas

http://serwer1385585.home.pl/stefun/data/documents/bmw=20generacja.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W wydziale komunikacji trzeba popytać, oni są źródłem odpowiedzi, koleś miał podobny problem i skończyło się u naczelnika wydziału bo urzędas nie chciał dowodu oddac, bez dowodu ciężko będzie sprzedać a po co na części rozbierać skoro auto sprawne i na chodzie :roll: