Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spota, fajnie było, gadźety dają radę, diagnostyka od ręki, no i ten "TRANSFORMERS" od axel_bmw330e90, jest moc!

P6rtqsbistKi23kRBqKPD8RS-s_weJH3RNLptaNU0dC-ekpY7JwbyRoObwJdUO_ESmZcmDlkZmC1OOK6y3SeeV-mw8dt6kWQdGVmCOalRH7D-qlPV--2Lac_u79b7YB94HFpmNKVG9mK1j4yOxyO9oCnbvwtqdmdZKT155OxDZ14dp3B_PZ1kKqvsx7Csjrhujd2ipClm6Pgvbe85B34bUGcZY-b0VQ8zAwMjqFswKITAKWbIOTA01eyn_AggRzHugG356i0KP8iMuPEp0XZqSPTbuDiJip0_3pJWvMvJNtbcuUg1CGNRpqPWnlpH-u3BE_L2X7fbDnnrsvtZoq0HvAk7rrjOJFrauemLhgUaxXpWEZ9iEhZtxWy8BK3MUghxp1wnfU7H3SZr8rQumW_LYT3tkFI80K8mnZFXf9kLgg4n9r8pHPEso_kgvDNDz8I7DezgoK6mVCINXcv470uZzcGXuAvGwY08DecGDjUCnMDgMBTW1Y7R4F5Oh-HeYvC3BV1fUOJXtCqZTovz3oHb5JUWD4UJTIn_v0q6GmFdBSNs-NmaqOxNi_6rfUsdFf9U2gX=w1520-h396-no?.jpg

Opublikowano
Ja również dzięki, do następnego!

Sprzedam:

1. Ekran, IDrive, radio, gniazdo aux do F30

2. Sprzedam tłumik do F30 328i z wersji sportline

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To może jakoś w ten weekend tj. 11-12 czerwca ? Pogoda za oknem od paru dni jest na prawdę zacna.

Możemy zrobić listę obecności, każdy kolejny post dopisuje się do listy, jeśli ktoś ma ochotę na spot.

Jeżeli miałby ktoś możliwość wziąć ze sobą zestaw do diagnostyki - będę wdzięczny!

Lista obecności:

1. Asot

2. ...

Opublikowano

Hej,

Sam się dopytywałem o spota ostatnio ale teraz nie dam rady,

A może jakoś w tygodniu albo następny weekend?

Pozdrawiam

Opublikowano

@traveler,pomimo tego, że brak chętnych to mi pasuje sobota, o której i gdzie? Może standardowo stadion, albo parking na Magnolii - góra? Obadamy ten Twój nowy nabytek :P

@choina, następny tydzień jak najbardziej, stadion? w tygodniu też spoko, ale mam wolne tylko poniedziałki, albo środy po 18

@bbartekk2, pasuje, gdzie?

Opublikowano
18-tego chyba mnie nie będzie we Wrocku, ale pewności nie mam jeszcze.

Sprzedam:

1. Ekran, IDrive, radio, gniazdo aux do F30

2. Sprzedam tłumik do F30 328i z wersji sportline

Opublikowano

Ja bym postarał się dostosować do Bartka pomysłu. Dawno go nie widziałem a widzę że zmiany nastąpiły :)

@kulfon, @halfi, @pewu a Wy jak?

• Zasłużeni forumowicze
  • Moderatorzy
Opublikowano

No to ja też postaram się pojawić za tydzień.

No i trzeba ustalić ile osób z Wrocka jedzie do Bednar (i kiedy). Ja na tą chwilę zamierzam jechać jeszcze w piątek (jeśli nic mi tego planu nie zepsuje). Sweeper wiem że jedzie w sobotę. A jak tam reszta? Ktoś jeszcze chętny na piątek?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co do godziny sobotniego spota, mi coś wypadło i będę o 16.

Wiec może jak reszcie pasuje ustawmy się na 15-16 ? To jeszcze zdążę podjechać na koniec ;)