Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za spota.

Nie ma to jak wymiana doświadczeń i pozytywne nakręcenie ;-)

Wysłane z deski do prasowania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dawno tu nie patrzyłem no i przegapiłem :( Na następny proszę mnie zaprosić hehe :twisted:
Jedź szybko tam gdzie wolno :)
Opublikowano
Kiedy proponujesz? Ja na majówkę powinienem być dostępny (chyba że żona urodzi to różnie może być :))
Opublikowano
No może właśnie majóweczka jeśli jesteście na miejscu choć to mało prawdopodobne. Ja na miejscu jestem jakby co :-)
Opublikowano
To może tak w niedziele o 12 przy stadionie piłkarskim od strony Królewieckiej ?
Opublikowano

Ja z kartow odpadam ale zawsze mogę podjechac pokibicowac

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
byłby ktoś tak miły lub zna kogoś z E91 kto udostępniłby dosłownie na 5 minut antenę diversity,która znajduje się pod lotką w tylnej klapie? mam problem z centralnym i chciałbym przez podmianę sprawdzić czy to ta antena czy coś innego. kupić nową w ASO lub używaną popsutą na alledrogo to nie sztuka,więc mam nadzieję,że ktoś się znajdzie i pomoże w znalezieniu usterki.z góry dzięki.
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Na wyścigowej przecież masz handlarzy cześciami i w Kojęcinie koło strzegomia, myśle że jak podjedziesz to bez problemu udostępnią dla testów

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na wyścigowej przecież masz handlarzy cześciami i w Kojęcinie koło strzegomia, myśle że jak podjedziesz to bez problemu udostępnią dla testów

Dzięki za info,ale jeżeli masz na myśli tych gości co są na allegro i z wyścigowej przenieśli się na długą to byłem u nich i nie mają. tak czy owak,kolega Czerwony mi taką antenę udostępni jak ją znajdzie,aczkolwiek obstawiam przerwane przewody w peszlu.

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Coś tu cicho ostatnio? Chce się ktoś przyłączyć na gokarty na buforowej w czwartek 20.08 na 17.30? Może wyjdzie jakiś mały spocik przy okazji.
  • 3 miesiące temu...
  • Moderatorzy
Opublikowano
kurcze... ja też chętnie bym się spotkał, tylko jak przyjdzie co do czego to nie wiem jak będzie z czasem... bo z tym jest u mnie słabo :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Teraz trochę słabo z pogodą, a parkingi w centrach będą zawalone ludźmi o tej porze roku. Ale jak dojdzie do skutku to pewno będę.
Opublikowano

Cześć Panowie,

Rok temu sie z Wawy do Wro przeniosłem.

W sumie tez chetnie bym sie spotkał, z tym ze moja obecnosc zalezy od niemowlaka i przychylnosci żony - life is brutal.

Czy komus pasuje w tym tygodniu wieczorem ktorys dzień ? Mysle ze jak dobrze zagadam z zonka to sie na godzinke wyrwe.

Pozdro

Tomek