Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wyjazd z bielan co do godziny to dam znac na dniach. Nie wiem jak to wcześniej wyglądało bo to moje pierwsze grillowanie. Jedziemy na przełęcz odpalamy grille i integrujemy sie najcześciej w formie rozmowy :) ale z tego co wiem to planowane sa rownież degustacje własnych oraz kupnych wyrobów alkoholowych :D

Godzina wyjazdu jest właśnie ustalana ;)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej,

Są chętni na jakiś spocik już w 2015? Może najbliższa niedziela 08.02? Coś stara ekipa cicho ostatnio w tym temcie :)

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja jeszcze odpadam...cały układ wydechowy stainless steel sport czeka w garażu na założenie do e 46 :-)
Opublikowano
Mam tak usyfione auto,że wstyd się pokazywać ;)

Stary Ty mojego nie widziałes :) Pewnie i tak tylko Halfiego będzie czysty

Opublikowano
Może urządzić gdzieś zlot w centralnym miejscu województwa np Legnica ustalić date gdzieś za tydzień dwa i była by gitarka ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Biorąc pod uwagę,że większość stałych bywalców urzęduje we Wrocławiu to średnio udany plan.

Choina,ja raczej będę tylko godzinę trzeba ustalić.

Opublikowano
Ja też jestem za spotkaniem we Wrocławiu. Poczekamy aż ktos jeszcze się odezwie i koło piątku godzinę i miejsce ustalimy
Opublikowano
Mnie nie bedzie we Wrocławiu w weekend, ale mam nadzieje, ze następnym razem sie pojawię :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
  • Moderatorzy
Opublikowano
Ja jak dam radę to też chętnie się pojawię - mam nowy nabytek (trzeba się pochwalić) :D Będzie pasował do większości - e90 :D Jak znam życie to teraz wszyscy zmienią na coś innego ;) i znowu będę odstawał :D
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze