Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Art.

Wartość

Numer podwozia WBABM51040JH34627

Kod typu BM51

Typ 328CI (EUR)

Typoszereg E E46 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M52/TU

Pojemność skokowa 2.80

Moc 142

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor FARNGRUEN METALLIC (386)

Tapicerka STOFF FLOCK RAUTE/MINTGRUEN (E3AP)

Data prod. 2000-05-12

Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S225A SERIENFAHRWERK Podwozie seryjne

S256A SPORT-/MF-LENKRAD/GESCHW.REGELUNG Kierownica sport./MFL/regul. prędk.

S288A LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. spr. krz. 29

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S662A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

Nie pokazane wnętrze samochodu a stołki to individual alkantara tylko zwykłe kubły...

Zero zdjęć środka..

Opublikowano

Zero zdjęć środka..

Przecież w 2gim linku jest ich sporo.

Wygląda nieźle, ktoś włożył trochę trudu w przygotowanie auta i aukcji (ale to było rok temu, teraz słabiej!)

Osobiście ciężko mi jest uwierzyć w deklarowany przebieg. Niestety wstrzela się idealnie w zakres autek z kręconymi licznikami.

Coś mi nie pasują lampy tył z pomarańczowymi kierunkami, bo przy białych na klapie robią się 3-kolorowe (kwestia gustu).

Generalnie wygląda na to że auto ktoś próbuje sprzedać już ponad rok (pytanie dlaczego nikt się nie skusił)

I porównując aukcje zrobił nim w ten rok 22 tyś km (sporo chyba jak na benzynę, mając na uwadze że auto na sprzedaż).

http://img824.imageshack.us/img824/2807/underh.jpg
Opublikowano
Do czego było ci potrzebne to forum. Napisz przynajmniej jak było na oględzinach.

Do poznania opini innych użytkowników.

Co do samochodu oferta spodobała mi się bo w aukcji od razu podał vin oraz możliwość podjechania na jakikolwiek warsztat. Przez telefon nie było zapewnień że auto igiełka zero rdzy super stan tak wiec nabrałem trochę zaufania i umówiłem się na następny dzień że podjadę zobaczyć auto.

Do przejechania prawie 500km tak wiec zabrałem się za poszukiwanie czegoś po drodze i tak oto znalazłem http://otomoto.pl/bmw-328-super-stan-C28479936.html jak na auto z gazem cena trochę niska no i kto sprzedaje auto z 6mc instalacja? No i na miejscu się nie zdziwiłem o ile z daleka wyglądała zacnie to już z bliska nie było ciekawie, listwy w zderzaku przednim przy lewej lampie przeciwmgłowej połamane, zderzak trzymał się na słowo honoru, plastiki w nadkolach przednich połamane, próg wisi, tylne nadkola bierze ruda oraz z jednej strony w tylnym nadkolu w środku jakby klejone/malowane? coś mi tam nie pasowało i na koniec nierówne szparki. Co do wnętrza kierownica w jednym miejscu obklejona taśma izolacyjna, brak jednego pokrętła w radiu, z boczków foteli zaczęła schodzić farba, lampka która pokazuje w automacie jaki bieg jest wbity działa tylko jak się zmienia położenie dźwigni, słupek środkowy od strony kierowcy obszarpany i wyciekający klej z podsufitki pewnie odpadała. Specem nie jestem ale mechanicznie zdawało się być wszystko ok, cena adekwatna do stanu auta.

Zniesmaczony pojechałem dalej zobaczyć moją przyszła bawarke. Na miejscu pierwsze co zostaliśmy zaproszeni na kawkę po długiej podróży co bardzo mnie pozytywnie zaskoczyło. Przy oględzinach samochodu od razu pokazane mankamenty bez wciskania kitu małe purchle na nadkolu i progu oraz malowany przedni prawy błotnik, auto z zewnątrz bardzo mi się spodobało zadbany ładny zielony lakier z pomarańczowymi kierunkami i chromowanymi listewkami i grilem ładnie się komponowało. Największe wrażenie zrobiło jednak wnętrze samochodu kubełkowe fotele z alkantary prezentują się niesamowicie wszystko działa jak należy i jest na swoim miejscu, podczas jazdy cisza nic nie skrzypi, szumi, wieje. W autku jest do zrobienia ręczny trzyma na jedno koło, czujnik w misce olejowej, przekaźnik w module komfortu? ( nie zawsze z centralnego otwierają się drzwi pasażera ), klamka do regulacji od strony kierowcy, świeci airbag prawdopodobnie przez napinacz? i możliwe ze silniczek krokowy do przeczyszczenia bo jak dodam gazu na biegu jałowym i odpuszczę to obroty spadają i po chwili wraca do normy i tak trzyma nie falują i na lato walka z rudym.