Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

moja bmw to e 61 530 d z 2004 r. navi bissnes. Moje pytanie: czy ktoś na forum może mi podpowiedzieć lub dać namiary na warsztat gdzie można dodać do mojej navi tuner tv. Widziałem na you tube że to możliwe. Ewentualnie jaki tuner przenośny można dokupić żeby to w miarę estetycznie wyglądało w samochodzie, może jakieś inne rozwiązanie. Z góry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano
Wiesz.....a tak jakbyś napisał skąd jesteś albo w profilu uzupełnił to może i dostałbyś namiar :mrgreen: :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Załuż zwykły tuner a za pare miesięcy będzież go wyżucał bo DVBT MPG4 będziesz musiał mieć do odbioru
Opublikowano

Ale rada..... :duh: :duh: :duh: i ortografię popraw kolego,bo aż w oczy kole :shock: a myślę,iż nie wypada :cool2:

Poza tym to ze nie ma już praktycznie sygnału analogowego to wie każdy kto się zajmuje tunerami tv

Opublikowano
Wiesz.....a tak jakbyś napisał skąd jesteś albo w profilu uzupełnił to może i dostałbyś namiar :mrgreen: :mrgreen:

jestem z Ostrzeszowa to jest południowa wielkopolska, a co masz jakieś rozwiązanie?

Opublikowano

No z twojego rejonu nie kojarzę w tej chwili nikogo niestety ale tak jak napisałem to szkoda kasy na \ori tuner bo i tak już nic nie pooglądasz.Musisz założyć MPG4 a takiego do twojego auta w oryginale nie ma niestety.Jedynie jakieś wynalazki i dla samej tv jak dla mnie zbędny wydatek.Zapytaj co mozna Tobie dołożyć kolegi

memberlist.php?mode=viewprofile&u=60944

Chociaż będziesz wiedział jakie koszty i co w ogóle można :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Przepraszam za ortografie więcej się to nie powtórzy :wink: a co do analogu to u mnie jeszcze normalnie śmiga jestem z południa Polski :cool2:
Opublikowano

bylo juz nieraz.

wkladasz interfejs video, podpinasz pod to tuner mpeg4, wszystko chowasz estetycznie i masz co chciales.

ja mam tak zrobione, ale tv dziala srednio, szczegolnie w czasie jazdy. anteny mam w zderzaku tylnym, moze jakbym przeniosl na szybe to by lepiej zbieraly

-------

mart

Opublikowano

nie pamietam, chyba audiomedia. zakladal mi to gosc z wybrzeza, jest tu na forum.

do tego mam wpiety tuner tv z usb, w drugie wejscie dvd. oba urzadzenia audiomedia.

jest jeszcze jedno wolne wejscie, mozna wpiac np. kamere cofania.

-------

mart