Skocz do zawartości

E91 BMW 330d M-pakiet 2006r. VIN WBAVU91050KT01118

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Koledzy znalazlem taka oferte na otoMoto: http://otomoto.pl/bmw-330-bmw-330d-e91-m3-m-pakiet-okazj-C26314495.html

VIN rozkodowany, wiec nie dzwonilem, zeby sie dowiadywac. Wydaje mi sie, ze widzialem to ogloszenie juz jakies 6 m-cy temu, od tamtego czasu nie spawdzalem Allegro, ale mozliwe, ze auto juz tyle wisi.. i pytanie moje jest takie, czy ktos moze juz wczesniej byl zainteresowany autem/pytal o nie w tym dziale? Jezeli opis jest prawdziwy, to jako calosc auto mi pasuje. Co Wy myslicie? Jutro zadzwonie do wlasciciela (a moze handlarza, bo nie jest jasno napisane w ogloszniu) i zapytam o historie auta i VIN do sprawdzenia w BMW.

Numer podwozia

Kod typu VU91

Typ 330D OL (EUR) lgi

Typoszereg E E91 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M57/T2

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka LEDER DAKOTA/SCHWARZ (LCSW)

Data prod. 2006-01-19

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2MFA M LM RAEDER STERNSP. 193 M MISCHB. Obr. BMW, st. le. M spr. gw. 193

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

P337A M SPORTPAKET M Pakiet sportowy

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Listwy wewn. alum., szlif. wzdłuż. dr.

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S620A SPRACHEINGABESYSTEM Wejście głosowe

S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL System HiFi Professional DSP

S710A M LEDERLENKRAD M Kierownica skórzana

S715A M AERODYNAMIKPAKET Pakiet areodynamiczny M

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line

S761A INDIVIDUAL SONNENSCHUTZVERGLASUNG Ind. oszklenie przeciwsłon.

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Bordliteratur italienisch

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Wyposażenie seryjne

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Dzieki i pozdrawiam.

Spytaj czy nie przypadkiem naprawiał pod kanałem :D

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Wisi długo bo jak się rozglądałem to też widziałem.

Co do samego samochodu to wyposażenie, silnik, stan wszystko bajka.. poza ceną - pewnie dlatego tak długo wisi. Komuś nie zależy aby go szybko sprzedać i trzyma cenę.

205 1.9d 64km-> Q5 3.0D 240km -> Passat B4 1.9TDI 90km -> e90 320d 163km <- klik & I3s 2018 | Niezła fala..

http://www.motostat.pl/user_images/55143/icon5.png i spada... chyba uczę się jeździć eco..

Zdjęcia jak do jakiegoś kalendarza, a nie do oceny. Zapytaj się o ilość książek serwisowych i co oznacza "wiele, wiele innych"

Co masz na mysli pod pojeciem 'ilosc ksiazek serwisowych'? Zdjecia faktycznie nieudolne, nic praktycznie nie widac, ale zawsze mozna poprosic o aktualne na maila. Wlochy troche daja do myslenia jezeli chodzi o stan karoserii...

Na otomoto wisi minimum od października

Wisi długo bo jak się rozglądałem to też widziałem.

Co do samego samochodu to wyposażenie, silnik, stan wszystko bajka.. poza ceną - pewnie dlatego tak długo wisi. Komuś nie zależy aby go szybko sprzedać i trzyma cenę.

Wlasnie tak mi sie wydawalo, ze wisi bardzo dlugo, jezeli to tylko przez wysoka cene, to na szczescie nic zlego nie oznacza. Tez uwazam, ze cena wysoka, ale do zaakceptowania po jakims rabacie :) ludzie 320d wystawiaja za 50k... albo 120d. Oczywiscie jezeli opis sie zgadza i auto nie jest jakies trefne.

• Zasłużeni forumowicze

Autko wisi długo co widać po ilości wyświetleń . Jak pojedziesz na oględziny to nie musisz szukać warsztatu z kanałem :mrgreen:

Przód walony ,widać na tym zdjęciu z przodu czarno białym takim ,że lampa i maska z prawej strony (patrząc od przodu ) ma większe szczeliny niż z lewej . Między lampą a błotnikiem i obok grilla między maską a zderzakiem .

W opisie jest stwierdzenie o książkach serwisowych w liczbie mnogiej.

A faktycznie...

po co wspomina o felgach 19 cali jak chce sprzedać na innych ?

W cenie 56500PLN do sprzedania na tych od M3... dzwonilem dzisiaj i tak mi powiedzial. Felgi nowe i opony tez.

Rzeczywiście. Jak można oceniać auto, które stoi nad przepaścią :lol:

Panowie, ale skończmy już te żarty, faktycznie może właściciela poniosła ułańska fantazja z tymi fotkami, ale są jakie są, coś więcej mam dostać na maila niebawem...

Co do sprawdzenia samego auta możliwe, że kolega-kolegi z forum oglądnie go wstępnie i uzyskam jeszcze przed podjęciem decyzji obiektywne info na temat stanu samochodu.

Obecnie zastanawiam się jeszcze nad: http://otomoto.pl/bmw-330-bmw-330xd-C28424152.html Bardzo podobne co do wypasu, plus to rok młodsze i xd ^^ Uboga w opis aukcja ale jutro postaram się tam przedzwonić. Nie ma też info o serwisie w ASO. Które lepsze? :)

osobiście składaniałbym się przy X-ie. Ale cena taka sama, rok młodsze auto noi X. Wydaje mi się że ta różnica mogłaby być w cenie na niekorzyść X-a. Ale warto jechać obejrzeć mimo wszystko oba auta. Przebieg nieduży...Mi się ten X podoba. Sam mam Xa i mogę śmiało polecić....

Ceny tego xd jest za niska, nawet jakby przeciągnęli go jako ciężarówka. Lepiej to auto bardzo dobrze obejrzeć i sprawdzić przebieg w ASO.
osobiście składaniałbym się przy X-ie. Ale cena taka sama, rok młodsze auto noi X. Wydaje mi się że ta różnica mogłaby być w cenie na niekorzyść X-a. Ale warto jechać obejrzeć mimo wszystko oba auta. Przebieg nieduży...Mi się ten X podoba. Sam mam Xa i mogę śmiało polecić....

Akurat do tego xd to mam 35km z rodzinnego miasta, wiec pasuje mi iedealnie jezeli chodzi o lokalizacje auta. Szukam auta zadbanego i bezwypadkowego, wiec sprawdzal bede tylko w ASO BMW.

Za tydzien bede w kraju, wiec mam nadzieje, ze do tej pory auto bedzie jeszcze dostepne. Ta 3er z pierwszego linka mysle, ze sie szybko nie sprzeda, wlasciciel mowil, ze dzwonia do niego i mu proponuja 48-49k to konczy rozmowe - auto jednak troche przecenione.

Załóż nowy temat dla tego drugiego auta albo kontynuuj w starym, bo się robi bordello na forum - viewtopic.php?f=44&t=194647

http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C25110430

WBAVT91060KT87686

Aj nie zauważyłem..

Ten kanał chyba jakiś słynny:

http://otomoto.pl/bmw-320-m-pakiet-m3-x ... 43791.html

Czy to nie to samo miejsce???

Miejsce to samo, nr tel. inny akurat.

Autko stoi przynajmniej od poczatku grudnia,kiedy ja szukalem mojej 330xd.Swoja droga to moze moje bedzie na sprzedaz niedlugo.Z wielkim zalem niestety ale raczej nie bede ja mogl jezdzic po kraju w ktorym pracuje(zezwolenie wymagane)a dostalem odmowne jak narazie tyle ze bede sie odwolywal.Szkoda bo w 4 miesiace zrobilem az 2tys km hehe tylko sie kurzy w garazu biedaczyna.

Autko stoi przynajmniej od poczatku grudnia,kiedy ja szukalem mojej 330xd.Swoja droga to moze moje bedzie na sprzedaz niedlugo.Z wielkim zalem niestety ale raczej nie bede ja mogl jezdzic po kraju w ktorym pracuje(zezwolenie wymagane)a dostalem odmowne jak narazie tyle ze bede sie odwolywal.Szkoda bo w 4 miesiace zrobilem az 2tys km hehe tylko sie kurzy w garazu biedaczyna.