Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dałeś całego rozkodowania. Rok produkcji 2007-12-10.

Nie chcę się czepiać, ale nie ma info o bezwypadkowości. Należy o to zapytać w pierwszej kolejności, bo to handlarz.

Kierownica wygląda ładnie i może być taki przebieg jak jest napisane.

Opublikowano

A po czym wnioskujesz, że przebieg może być prawdziwy? Po kierownicy? LOL

Albo mocny dzwon, albo cofnięty licznik, skąd Ci ludzie biorą takie okazje to nie wiem. Auto w dieslu z przebiegiem 90k km i ponad 5 letnie :mad2:

Historii w ASO standardowo nie sprawdzisz bo auto z Francji, więc handlarz ma pole do popisu.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Oczywiście, że sprawdzi!

Trzeba wziąć książkę serwisową i dzwonić do serwisów gdzie auto bywało i sprawdzić czy to prawda.

Opublikowano
Oczywiście, że sprawdzi!

Trzeba wziąć książkę serwisową i dzwonić do serwisów gdzie auto bywało i sprawdzić czy to prawda.

No tak, może lokalnie się dowie we Francji, ale w kompach w ASO w Polsce pewnie będzie czysto.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Taaa......ale okazja...ja bym go brał :wink: :wink: :wink: ale poważnie to jedna wielka ściema.Wpisu pewnie żadnego w historii nie ma a za tę ceną ,którą wystawił sprzedawca to 2005.2006 chodzi :mrgreen: :mrgreen:

I KS zagubiła się we Francji :mad2: :mad2: :mad2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Kolega pyta, więc dostaje odpowiedzi!

Czasem zdarza się, że auto ma historię serwisową z ASO FR, NL, B lub I, ale niezmiernie rzadko.

Moja E60 historię ma, chociaż pochodzi z Belgii. Oczywiście nie całą! Ale wystarczającą, żeby potwierdzić przebieg. W sumie przy starych autach i tak trudno dowiedzieć się wszystkiego. Można zmniejszać ryzyko kupienia złomu, ale gwarancji nigdy nie ma. Auta używane z gwarancją kupują Niemcy dla siebie.

Opublikowano

Belgia to praktycznie zawsze ma historię ale z Francji jeszcze jeśli chodzi typowo o BMW to nie widziałem.Nawet wpisów o przeglądach gwarancyjnych nie robią :mad2:

ps.podobno zarezerwowana :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco