Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w mojej bumie 320d 136km wymieniłem pompe po regeneracji i mam problem,silnik nie chce odpalac samoczynnie,dopiero jak zapodam mu samostartu to zaczyna pieknie pracowac bez rzadnych zastrzezen.po zgaszeniu silnika nie idzie go normalnie uruchomic co morze byc przyczyna tego zjawiska.pomocy.Mechanik w serwisie mówi ze to wina zle ustawionego konta wtrysku,ale jesli by tak było to samochód by twardzo chodził lub kopcił a nic takiego nie ma,i normalnie wchodzi na obroty.Pomocy

viewtopic.php?f=69&t=117886

Opublikowano

Kolega napisal ze 136 km czyli pompa vp44.

Tez mialem po regeneracji problem z odpaleniem, odpalal tylko na plaka. Prawdopodobnie zle ustawiona.

Opublikowano
tak tez pompa vp 44 136 km. 2000 rok teraz byłem w garazu po długim kreceniu zaskakuje.powiedzcie jak to ustawic
Opublikowano
Tak paliwo dostaje i na odkreconych przewodach bardzo ładnie podaje na wtrysk.Pompa jest w 100 sprawna bo była robiona w autoryzowanym serwisie bosch.chce sie tylko dowiedziec jak ustawic kont wtrysku
Opublikowano
tak zegar mam tylko powiedz mi w jakim położeniu ma jeszcze byc wał. na cechach i z zblokowanym wałem czy gmp
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.