Skocz do zawartości

320d M47 : Dylemat, Zmiana Na?

gajlo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
2000 rocznik i poszła za 17 tyś ,ale bez alusów 17 na lato (z felami wziął bym 18). Wiem że powiecie ,że dużo ,ale takiej jak ta moja to już chyba drugiej nie ma . Byliśmy u mechanika i blacharza zresztą kupujący miał już wcześniej e 46 i wiedział co ma sprawdzać . Nie utargował nawet złotówki bo nie miał absolutnie do czego się przyczepić . o godz.9.20 wystawiłem ,a o 10 już zadzwonił :D

ja wystawialem swoja za 12900 i zadnego tel nie mialem ...

Tylko pogratulowac sprzedazy za 17tys ... :cool2:

Programowanie/Obróbka CNC - Fanuc/Sinumerik/Heidenhain

widze że nie tylko ja mam takie dylematy :)

moja również wystawiona jest i zobaczymy :D 2 tygodnie testowo wystawiam na popularnym serwisie :) ale czy ktoś bedzie zainteresowany to wątpie bo bez ściemy napisałem wszystkie naprawy :D

szukam

moja również wystawiona jest i zobaczymy :D 2 tygodnie testowo wystawiam na popularnym serwisie :) ale czy ktoś bedzie zainteresowany to wątpie bo bez ściemy napisałem wszystkie naprawy :D

Wiele osób może się zniechęcić tym, że auto jest brudne na zdjęciach. Nie chodzi już o to, że niby ktoś nie dbał ale tak jak teraz moja jest brudna jak 150 to nie przykuwa tak wzroku jak ją ładnie wymyję, założę 18". Mogłeś się wstrzymać ze dwa tygodnie i wstawić fotki umytego samochodu :)

ale ciśnienia żadnego nie mam :D wystawiłem tak jak stoi :D jak ktoś ma rozum to skuma że auto można umyć :) jest tez ciut lepsze zdjęcie z summer cars party z katowic :D tam akurat czyste :)

wczoraj mama auto sprzedawała, wystawiłem ogłoszenie, ledwo zdążyłem wstać od laptopa już ktoś dzwoni z Zabrza że jedzie kupić, następny z Siewierza już też chciał jechać. Przyjechali i po 10 minutach wzieli auto tak jak stało brudne bez odkurzania bez plaka żadnego bez targowania się itp :) wiec to żadna przeszkoda że brudne na fotkach :)

szukam

Hehe nie chodzi tu o Plakowanie :D jak na giełdzie w Gliwicach, gdzie zamiast spalin unosi się zapach Plaka :P

Chodziło mi o zauroczenie kupującego. Niektórzy zwracają na to uwagę niektórzy nie. Golfa IV jak sprzedawałem to też nawet go nie umyłem, bo jak wróciłem z roboty to zainteresowani już byli i wzięli tak jak stał.

Mój ojciec ma Toyote Corolle 96 r. i chyba z 5 gości już go na ulicy zatrzymywało czy chce sprzedać :P Problem w tym, że on nie chce bo ma ją na takie krótsze odcinki i mówi, że lepszy nie jest potrzebny.

ale ciśnienia żadnego nie mam :D wystawiłem tak jak stoi :D jak ktoś ma rozum to skuma że auto można umyć :) jest tez ciut lepsze zdjęcie z summer cars party z katowic :D tam akurat czyste :)

wczoraj mama auto sprzedawała, wystawiłem ogłoszenie, ledwo zdążyłem wstać od laptopa już ktoś dzwoni z Zabrza że jedzie kupić, następny z Siewierza już też chciał jechać. Przyjechali i po 10 minutach wzieli auto tak jak stało brudne bez odkurzania bez plaka żadnego bez targowania się itp :) wiec to żadna przeszkoda że brudne na fotkach :)

A to zależy co sprzedajesz. Handlarz dobrze wie, tak dobrze że retuszuje zdjęcia. Ludzie są wzrokowcami. Ty nie masz ciśnienia, ale auto już będzie wisiało...i wisiało i wisiało...

• Zasłużeni forumowicze
Ale muszę przyznać ,że wpakowałeś w nią kasy. Liczyłeś kiedyś mniej więcej ile to wszystko Cię kosztowało ? Ja to tak ogólnie miałem nawet szczęście bo przez prawie 3 lata użytkowania oprócz wymiany silnika przez pęknięty wał nic w silniku ani skrzyni nie robiłem .

• Zasłużeni forumowicze
No dobra ,no więc e46 sprzedałem i niemam pojęcia co kupić :? Szukam e 60 ale do 40 tyś ciężka sprawa znaleść coś sensownego ,a nie wydam 60 tyś na auto żeby ktoś mi poobijał na parkingu i żeby stało w garażu 6 dni w tygodniu bo na co dzień śmigam służbowym . Myślę nad Audi A4 2003-2004r no i najlepiej 2,5 tdi 180km ,ale boje się że bo przesiadce z bmw może być lipa :| A na co Wy byście zmienili swoje bmw ??? Kwota do 40k.

No dobra ,no więc e46 sprzedałem i niemam pojęcia co kupić :? Szukam e 60 ale do 40 tyś ciężka sprawa znaleść coś sensownego ,a nie wydam 60 tyś na auto żeby ktoś mi poobijał na parkingu i żeby stało w garażu 6 dni w tygodniu bo na co dzień śmigam służbowym . Myślę nad Audi A4 2003-2004r no i najlepiej 2,5 tdi 180km ,ale boje się że bo przesiadce z bmw może być lipa :| A na co Wy byście zmienili swoje bmw ??? Kwota do 40k.

Kup starą e30 lub innego youngtimera z 6 cyl silnikiem....i schowaj w garażu. Dobrym rozwiązaniem jest zakup jakiejś ciekawej klasycznej zabawki takiej jak Honda S2000 lub Mazda MX5. Nie tracą wartości.

• Zasłużeni forumowicze
Jak chcesz to mam a4 b6 cabrio 2,5tdi na sprzedaz... ;)

Ciekawa propozycja ,ale cabrio odpada :D

DO JAKUB. Pytałem jaki mam samochód kupić ,a nie jakiś statek kosmiczny :mrgreen:

Jak chcesz to mam a4 b6 cabrio 2,5tdi na sprzedaz... ;)

Ciekawa propozycja ,ale cabrio odpada :D

DO JAKUB. Pytałem jaki mam samochód kupić ,a nie jakiś statek kosmiczny :mrgreen:

Ja myślałem , że jak się ma auto służbowe to prywatnie szuka sie przyjemności a nie kłopotów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.