Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koleżanki i witam kolegów :)

Myślę, że ten dział będzie odpowiedni do tego typu rozmyślanek - jeżeli nie to admin na pewno mnie tutaj wyprostuje :P

Powiedzcie mi co się dzieje, że nie można teraz sprzedać auta ? Czy kryzys czy może zła pora roku ? Mam wystawioną na sprzedaż E92 z 2008 roku i powiem Wam, że zero telefonu - E92 320i rok 2008 cena 60,000 - czy może cene mam za duzą ? :)

Pozdrawiam !!! :)

Don't follow the rules. Make them..
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak jest - to ta - po takich danych trudno jej nie znaleźć :)

Cena za wysoka ?

Opublikowano
Jest ogólnie zastój niestety :mad2: :mad2: :mad2:

Ale tyle czasu ? Ja wystawiam ją już od dłuższego czasu... i naprawdę zero telefonu... masakra.... a jest najtansza na allegro - nie liczac oczywiście rozbitych i z usa :)

Opublikowano
Tak jest - to ta - po takich danych trudno jej nie znaleźć :)

Cena za wysoka ?

Cena bardzo dobra. ale proponuje zrobić porzadek pod maską, dokupić uszczelki zderzaka i ich mocowania na lampach, prawidłowo zamocować siłowniki maski...

Ogólnie coupe ciężko sie sprzedają i czekaja na "jednego klienta"

Opublikowano (edytowane)

Nie tylko Ty tak masz.Inni z forum też mają ten problem.Niejeden nie mając parcia już odpuścił sprzedaż,bo za bezcen to szkoda tym bardziej,iż o auta dbają.

Ja ostatnio jedno auto sprzedawałem 6 m-cy a to i tak jest mało :mad2: :mad2: :mad2:

Edytowane przez sfinks311
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Bronx_l - ale ja nie mam nic do ukrycia - auto bylo uderzone w przód - nie mocno bo kupowałem dla siebie ale było - nie będę specjalnie picował na sprzedaż - gram szczerze...
Opublikowano
Dobry temat kolego.. ogólnie auta się nie sprzedają.. te droższe jak i te o dużo,dużo tańsze w dobrej cenie i roczniku,przy bardzo dobrym stanie..
Opublikowano
ŁADNE E46 CENA 11.500 ZŁ(2001) SEDAN,E46 COMPACT 2004 12.000,COMPACT 98 - 4000 ZŁ,DO TEGO STOPNIA ZJAZD CENOWY.. AUTA ŁADNE,0 TELEFONÓW PRZY WIĘKSZEJ CENIE,0 TELEFONÓW PRZY TAKICH CENACH..
Opublikowano
Bronx_l - ale ja nie mam nic do ukrycia - auto bylo uderzone w przód - nie mocno bo kupowałem dla siebie ale było - nie będę specjalnie picował na sprzedaż - gram szczerze...

Ale to bardzo dobrze :cool2:

Ale jakby ja szukał takiego coupe to od razu bym je przekreslił. Bo to świadczy o jakości naprawy. To są szczegóły ale jak widze, ze ktoś nie dokupił po dzwonie kilku drobnostek za pare złoty to boje się na czym jeszcze oszczędzał.

BTW ja sprzedaje e82 od pewnego czasu i też jest masakra.

Opublikowano
Może trzeba z 60,000zł zrobić 90,000zł i wtedy będzie chętny ? :roll:
Opublikowano
Bronx_I a co sie z siłownikami nie tak ? A o uszczelki chodzi Ci te od połowy błotnik do zderzaka ?
Opublikowano (edytowane)
Siłowniki są na odrót, a uszczelki na zderzaku na górze i na lampach na których też nie masz mocowań Edytowane przez Bronx_l
  • Moderatorzy
Opublikowano
Witam koleżanki i witam kolegów :)

Myślę, że ten dział będzie odpowiedni do tego typu rozmyślanek

Trochę nie do końca ten dział.

Przeniosę temat, hmm (w zasadzie nie wiem do którego działu)

Problem twojego auta:

- było uderzone (brak fotek przed naprawą)

- słaby silnik

- wyposażenie tzw golas

Opublikowano

Zastój zastojem, a mój sąsiad ma obrót autami jak w warzywniaku przed świętami.

Co do oferty:

Zdjęcia to kpiny z kupujących.

Cena...nie wiem, nie znam się.Niebieska książeczka podaj 63 tys

Auta sprzedać nie możesz, ale nieruchomośc pewnie kupiłeś taniej. Takie czasy ...gotówka jest krolem.

Opublikowano

auta powyżej 20 tyś teraz ciężko sprzedać ,mało chętnych

te do 10 tyś jeszcze jakoś idą choć też gorzej

ale niema się co dziwić wszystko pada ,ludzie firmy likwidują , i nap weno lepiej nie będzie

ten cały kryzys który zniszczył inne państwa a co niby polska dała sobie z nim radę dopiero zaczyna się odbijać

a lepiej raczej nie będzie.

Opublikowano
Zastój zastojem, a mój sąsiad ma obrót autami jak w warzywniaku przed świętami.

Co do oferty:

Zdjęcia to kpiny z kupujących.

Cena...nie wiem, nie znam się.Niebieska książeczka podaj 63 tys

Auta sprzedać nie możesz, ale nieruchomośc pewnie kupiłeś taniej. Takie czasy ...gotówka jest krolem.

jakub co masz na myśli kpiny z kupujących i gdzie widzisz 63 tyś w niebieskiej książeczce ???

Rufio - auto bylo uderzone lekko w przód - lampy zderzak blotnik maska - reszta auta to igła - przebieg ori ! lakier ori. Jak ktoś zadzwoni do podam co było nie tak - i pokarze fotki ale za duzo ich nie mam :( jezeli chodzi o golasa ok masz racje ale za ta cene to wiesz - gdyby był idrive - cena bylaby o wiele większa skóra równiez - ale ja skóry nie lubie wiec dla mnie plus :)

Opublikowano

Jaki oryginalny lakier skoro błotniki, zderzak i maska lakierowane???

Niestety co do zdjec koledzy mają racje - kiepska jakość w dodatku ciemne.

Ludzie szukają pełnego wypasu w cenie golasa, dlatego właśnie golasa ciężko sprzedać - wiem coś o tym.

W dodatku coupe to nie rodzinne kombi i klient musi akurat takie (a nie inne) auto chcieć. Dlatego nie licz, ze będą dzwonić i przyjezdżac jakby to miało miejsce przy Rav4 albo focusie.

Opublikowano

Tanio, drogo... nie ma co dywagować.

Auto jest warte dokładnie tyle ile kupujący jest skłonny zapłacić.

Ale faktycznie czas na sprzedawanie jest niezbyt dobry.

Za to na kupowanie - może nie być lepszego.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Bronx_l blotniki sa plastikowe wiec wiesz jak to z nimi jest - jedynie roznica w lakierze jest na masce - zostala psiknieta drugi raz nie klepana nie szpachlowana... a reszta auta w kolo w ori - o to mi chodzilo... jak bedzie pogada porobie inne zdjecia - w sloncu jak powiadacie ze beda lepsze :)
Opublikowano
Bronx_l blotniki sa plastikowe wiec wiesz jak to z nimi jest - jedynie roznica w lakierze jest na masce - zostala psiknieta drugi raz nie klepana nie szpachlowana... a reszta auta w kolo w ori - o to mi chodzilo... jak bedzie pogada porobie inne zdjecia - w sloncu jak powiadacie ze beda lepsze :)

Oczywiście, ze plastikowe ale jak Ci je lakiernik malował to rynienke w środku zrobił na połysk a w oryginale jest mat - to widać i nie trzeba czujnika do tego.

Ogranij troche pod tą maską, zrób dobre zdjecia i czekaj do wiosny jak wszyscy ze sprzedażą:) I raczej nie obniżaj ceny w ogłoszeniu.

Opublikowano
e tam jedyne co to inne zdjecie - jak ktos bedzie zainteresowany to mu wytlumacze nie ma co sciemy walic :) Pozdr dzieki
Opublikowano
e tam jedyne co to inne zdjecie - jak ktos bedzie zainteresowany to mu wytlumacze nie ma co sciemy walic :) Pozdr dzieki

Z takim podejściem może być ciężko ze sprzedażą auta za taką sumę.

Ale powodzenie życzę