Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak chcesz się dowiedzić coś więcej, oczywiście ze zdjęć, to inaczej zadaj pytanie. Wątpię żeby tego zdechlaka ktoś oglądał. I dodaj wszystko zgodnie z regulaminem.
Opublikowano
poprostu przez rozmowe dowiedzialem sie ze do poprawek blacharskich i zawieszenie stuka i padla pompa wspomagania chce informacji czy ktos ogladal samochod i cos konkretnie moze mi wiecej powiedziec o nim bym niejechal sie przejechac nadaremno a co do wrakow to mialem e36coupe za grosze ktore wymagalo lakierowania i poszlo za 4razy tyle co za nie zaplacilem wiec prosze osoby co auto widzialy na zywo a nie napinaczy co nawet na rower ich nie stac przebieg mnie nie przeraza bo wiekszosc e36 ma juz grubo ponad 500tys tylko dla klienta wyskalowane w przedziale 160-180tys.km
Opublikowano
Nie wiem kogo miałeś na myśli o tych "napinaczach" Tu pewnie nie jeden ma droższy rower, niż auto które chcesz kupić, więc nie "napinaj się i przeczytaj regulamin.
Opublikowano
Kolega po prostu chce znowu zarobić 4 razy na aucie :cool2:
Opublikowano
Nie wiem kogo miałeś na myśli o tych "napinaczach" Tu pewnie nie jeden ma droższy rower, niż auto które chcesz kupić, więc nie "napinaj się i przeczytaj regulamin.

Zdecydowanie popieram

A do kolegi który założył ten temat piszę:

OGARNIJ SIĘ CZŁOWIEKU i przeczytaj regulamin. Konto na BKP masz już jakiś czas a zachowujesz się jak świerzak.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Moderatorzy
Opublikowano

Zdecydowanie popieram

A do kolegi który założył ten temat piszę:

OGARNIJ SIĘ CZŁOWIEKU i przeczytaj regulamin. Konto na BKP masz już jakiś czas a zachowujesz się jak świerzak.

Właśnie.

Dlatego za ponowne!! założenie tematu niezgodnego z regulaminem, będzie kara.

Ten temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.