Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tu nawet vin nie jest potrzebny żeby stwierdzić, że to angol :wink: nie postarał się zbytnio żeby to ukryć :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Chyba celowa zagrywka ze strony sprzedającego. Wg mnie dobrze, ze chociaż tego nie ukrywa.
Opublikowano
panowie jestem zdumiony po czym rozpoznaliscie ze to anglik?? :mrgreen:

Wlepka z ciśnieniem w ogumieniu po stronie pasażera

Ciekawe czy powie to przy rozmowie przez telefon???

Opublikowano
od 2 miesiecy rozgladam sie za 330i/330ci. musze sie uzbroic chyba na kolejne pol roku zanim kupie cos sensownego :)
Opublikowano
Naklejka owszem (po drugiej sronie zerwano wlepę poduchy). Ale przede wszystkim fotel kierowcy z wajchą.
Opublikowano

Ciekawe jak tam światła... świecą po gałach z przeciwka?

Zadzwoń zapytaj ciekawe co powie.. ale nie zdradzaj się że wiesz.. powiedź po jakimś czasie że widzisz po światłach że jakoś świecą jak angliki pod dziwnym kątem.. :norty: :norty: chyba będzie zaskoczony

Albo że gałka jest tak wytarta jak by pasażer cały czas biegi zmieniał...

205 1.9d 64km-> Q5 3.0D 240km -> Passat B4 1.9TDI 90km -> e90 320d 163km <- klik & I3s 2018 | Niezła fala..

http://www.motostat.pl/user_images/55143/icon5.png i spada... chyba uczę się jeździć eco..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.