Skocz do zawartości

E46 328, Lublin, WBAAM51060EZ47385

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

http://otomoto.pl/bmw-328-idealny-bezwypadkowy-polecam-C27941661.html

Numer podwozia WBAAM51060EZ47385

Kod typu AM51

Typ 328I (EUR)

Typoszereg E E46 (4)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M52/TU

Pojemność skokowa 2.80

Moc 142

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor COSMOSSCHWARZ METALLIC (303)

Tapicerka STOFF FLOCK RAUTE/ANTHRAZIT (E3AT)

Data prod. 1999-01-15

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S528A AUTOMATISCHE UMLUFT CONTROLL (AUC) Autom. kontrola obiegu powietrza

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S640A AUTOTELEFONVORBEREITUNG Instalacja pod montaż tel. uniwers.

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S818A BATTERIEHAUPTSCHALTER Główny wyłącznik akumulatora

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Wyposażenie seryjne

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S279A LM RAEDER/STERNSPEICHE 45 Obr. BMW, st. le. nie zd. do j. po uszk.

S305A FERNBEDIENUNG F.ZENTRALVERIEGELUNG Pilot do zamka centralnego

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

Edytowane przez Elvis90

Ja bym więcej niż 20 tys za auto z tego rocznika nie dał więc cena wydaje się być dobra. Auto jest że Szwajcarii i pewnie kupione od kolegów z Radomia więc nic dziwnego że taka cena . Jeżeli będziesz oglądał to auto zwróć uwagę czy nie było bardzo rozbite a co do do stanu licznika to pewnie był trochę skręcony ale to też nie reguła

A to te auta z Radomia są jakoś mocno kombinowane? Oglądając różne oferty zauważyłem, że Radom się "specjalizuje" w samochodach sprowadzonych ze Szwajcarii. Lepiej ich unikać czy są warte zainteresowania? Chodzi mi najbardziej o sprawy techniczne no i wypadkowość na tyle małą, żeby auto nadawało się do własnego bezpiecznego użytku. Bo wiadomo, że po kilkunastu latach jakieś stłuczki mogły się trafić a realny przebieg rzędu 400kkm dla serii M52 nie jest jakimś trudnym wyzwaniem - pewnie większość tych motorów na polskim rynku ma za sobą sporo więcej :P

Sami jesteście z Radomia, samochód należy do mnie, został kupiony w Lublinie.

Zastanawiam się po co piszecie takie głupoty nie mając pojęcia o samochodzie?

Samochód sprzedaje z powodu wyprowadzki do innego miasta, potrzebuje kasy, a co do prezentów to uważacie, że powinienem wyliczyć cenę sprzedaży na podstawie tego ile za niego zapłaciłem pół roku temu i dodać to co włożyłem? Nie bądźcie śmieszni.

Lakier to COSMOSSCHWARZ METALLIC, i nie jest z palety Indyvidual.

Prosiłbym o telefon a nie wymyślanie czegoś na forum jak ktoś ma pytania, szczególnie troszkę to niepoważne, żeby pytać na forum o samochód za 20tys. a nawet nie zadzwonić.

Kolego, samochód został wklejony na forum nie przez ciebie, więc podlega subiektywnej ocenie i nie musisz występować w "obronie czci" własnego auta. Niestety, takie ciśnienie trzeba wytrzymać. Wklej skan KS, żeby ewentualny nabywca mógł sobie potwierdzić historię auta w serwisach, tak jak to zrobił kolega w temacie poniżej.

• Zasłużeni forumowicze
Czyli sprzedający pisze ,że auto jest w nienagannym stanie i mogę jechać w ciemno 500km ,żeby je kupić ? Edytowane przez arturo e39

wymyślanie, że samochód jest z Radomia, miasta przekrętów samochodowych albo "Pewnie kolejna mega okazja :norty: właściciel chce zrobić komuś prezent :norty:" nie jest subektywną oceną

subiektywna ocena to np. na zdjęciach wydaje mi się, że maska krzywo leży, itp a nie lecenie po stereotypach

co do książki to wrzucę jak wrócę do domu, bo nie mam czym zrobić zdjęcia w pracy.

Prosiłbym o telefon a nie wymyślanie czegoś na forum jak ktoś ma pytania, szczególnie troszkę to niepoważne, żeby pytać na forum o samochód za 20tys. a nawet nie zadzwonić.

Kolego elja, postaw się na miejscu kupującego i nie będziesz się dziwił takim pytaniom i prośbom o opinie. Wydanie 18kzł to już konkretna inwestycja, która w przypadku BMW jest bardzo ryzykowna (nie trzeba tłumaczyć dlaczego) i może się wiązać z dużymi wydatkami w przypadku mało zadbanego egzemplarza. Może jestem młody, ale w 2011r. szukałem E36 przez pół roku (w końcu odpuściłem) i doświadczenie nauczyło mnie mieć dystans do sprzedającego. Przykładem może być mój wyjazd do Ostrowca Świętokrzyskiego: przez telefon dowiedziałem się, żeby od razu z pieniędzmi przyjeżdżać bo fura idealna bez wkładu. Na miejscu zobaczyłem, że połowa elementów karoserii nadaje się do malowania, bo jest złuszczony lakier (ten bezbarwny na wierzchu) lub rdza wychodzi, a pod korkiem wlewu oleju było tyle "majonezu" (pewnie pęknięta głowica), że na komunię sałatki można było by robić :P Auto kosztowało 13'500zł. Do tego malowanie co najmniej 1'000 + 1'500 głowica i stary paździerz wychodzi minimum 16kzł zakładając, że reszta auta nie wymaga wkładu.

Nie mówię przecież, że Twój samochód jest z jakimiś brakami lub był "kręcony", ale skoro jest faktycznie taki jak w opisie ogłoszenia, to nie ma potrzeby go bronić na forum z takimi emocjami :wink:

• Zasłużeni forumowicze

A ja sie nie dziwie reakcji. Ktos wyzej napisal ze sprzedawca chce zrobic prezent. To niby ile wg takij osoby warte jest auto ktore ma 14 lat? No ludzie nie badzcie smieszni. Ja wiem ze bmw to ukochane autko i w ogole cacy najlepsza marka i najdrozsza na calutkim globie ale pisanie ze 18k to jak prezentto chyba ktos jaja sobie robi. Opis aukcji przyzwoity. Jedynie co mnie intryguje to w aukcji kolego elja napisales ze sprzedajesz bo chvesz e90 a tu napisales ze potrzebujesz kasy bo sie przeprowadzasz. Wiec jak to jest?

HATERS GONNA HATE :dance: :dance:

🙃🙃

Cokolwiek by ktoś nie napisał na temat tego czy innego auta, wrzuconego do oceny na forum uważam, że taka "interwencja" własciciela jest co najmniej niewłasciwa, a już na pewno nie poprawi zainteresowania. Jak auto jest dobre to obroni się samo.

zgadzam się kolegą jeżeli auto jest w dobrym stanie to wystarczyło żeby sprzedający się ujawnił i rozwiał wątpliwości dotyczące auta a nie od razu się tak unosić.