Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/bmw-320-318ci-coupe-klimatron-alu-17-C27968960.html

VIN nie był dostępny w ogłoszeniu więc napisałem bo sprzedawcy i bez problemu mi go udostępnił!

Piękna!!! :) rozmawiałem ze sprzedającym ponoć bezwypadkowa, oryginalnej książki serwisowej nie ma, ale potwierdzenie przebiegu jest (posiada fakture z serwisu BMW Smorawiński Poznań) gdzie samochód był na jakimś serwisie/ przeglądzie pod koniec 2012r.

Jutro przejadę się zobaczyć co to za cacko bo mam dość blisko.

Opublikowano (edytowane)

Przepraszam że post pod postem, ale się trochę zgapiłem i tak wyszło a nie mogę go teraz usunąć...

Byłem, widziałem, cóż... auto na pewno nie ma tego przebiegu, faktura jest rzeczywiście, ale moim zdaniem napisany na niej przebieg jest po prostu spisany z licznika przez serwisanta.

Zewnętrznie: Przedni zderzak i lewy przedni błotnik, górna część prawego tylnego błotnika z przejściem na słupek były malowane, tylni zderzak trochę niespasowany, zaczepy puściły więc musiał ktoś delikatnie puknąć. Delikatna rdzewka pod lewą tylną lampą. Podszybie dziwnie spękane, uszczelki tylnych szyb z obu stron zmurszałe, w części już odpadły.

Wewnątrz: uchwyty drzwi na boczkach (gumowane elementy praktycznie pozdzierane), przetarcia na fotelach kierowcy jak i pasażera, głównie elementów ze środka fotela (obramówki), róg fotela kierowcy również już trochę przytarty.

Na konsoli tam gdzie są przyciski od sterowania szybami brakuje jednego od sterowania szybą kierowcy, poza tym ta cała konsolka jest luźna.

Bardzo mocne luzy na dźwigni zmiany biegów.

W komorze silnika brakuje osłony od kolektora.

Mechanicznie: spadają obroty, do wymiany cewki, świece, nie wiadomo co jeszcze.

Edytowane przez Bartek926
Opublikowano
Hehe, bez komentarza... chyba bez wyjazdu do Niemiec po samochód się nie obejdzie. Przejrzałem już tyle ogłoszeń że jestem totalnie zrezygnowany, do polski to tylko szrot się sprowadza :D