Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Warto wogole cos takiego kupowac`?

http://allegro.pl/zderzak-przedni-e60-e61-bmw-m-pakiet-technic-power-i3074133288.html

http://www.ebay.de/itm/BMW-E60-E61-03-07-M-Paket-M5-STOsSTANGE-FUR-PDC-M5-NEBEL-/360572781977?pt=DE_Autoteile&hash=item53f3d00599

Ma ktos zalozony taki nieoryginalny zderzak? jak to wyglada jesli mam oryginal normalny nie mpakietowy to wystarczy ze kupie taki z halogenami i polakieruje i idealnie przypasuje? a co z manelami pod zderzakiem? przerabial to ktos`, z tego co widze na allegro to sie sprzedaja wiec chyba az takiej strasznej rzezby na pierwszy rzut oka niewidac

Opublikowano

jak dla mnie zakladane samego przodu od M technik troche zalatuje wiocha :mad2:

porownaniem moze byc zalozenie felg 19 z przodu i 16 z tylu :mrgreen:

jak juz chcesz sie pchac w takie upiekszenia to zrob to jak Pan Bog przykazal

Opublikowano
no tyl oszywscie tez che zrobic, chodzi mi o to czy ktos mial doswiadczenia ze zderzakami tego typu, i czy sama plastikowa obudowa jak na foto wystarczy jesli sciagne ten co mam oryginalny, czy jeszczce trzeba dokupowac jakies plastiki czy styropiany
Opublikowano (edytowane)

Jezeli M-pakiet to tylko na orginalnych czesciach, unikniesz w ten sposob rozczarowania, zaoszczedzisz pare zlotych a bedziesz sie zloscil ze nie pasuje, ze odstaje itp.

Czasem na "alledrogo" sa w dobrej cenie uzywki, poluj.

Edytowane przez adisan82
Opublikowano
uzywki tez moga byc takie same jak te co powyzej pokazalem tego sie nie da rozpoznac wiec mysle ze lepiej kupic takie nowe z gwarancja niz kupowac uzywke ktora i tak trzeba bedzie polakierowac( druga warstwa lakieru to nie to samo chyba co pierwsza) a tu przynajmniej wiem ze nowe, to wszystko jest w chinach produkowane odlewane z form musi pasowac chcialem poznac tylko opinie czy oprocz tego co tu w akcji jest czyli zderzak plus halogeny bede musial cos dokupowac dodatkowo i jezeli tak to co czy moze podpasuja czesci z mojego oryginalnego zderzaka z przedlifta. A JEZELI KUPIL BYM UZYWKE Z ALLEGRO W TAKIEJ SAMEJ FORMIE JAK TU NA AUKCJI CZYLI SAM ZDERZAK ZALOZMY ZE Z KRATKAMI I HALOGENAMI TO CZY TO IDEALNIE PRZYPASUJE CZY MUSZE DOKUPOWAC JAKIES PLASTIKI BADZ PRZERABIAC COS???? pozdrawiam
Opublikowano

no to sie mozesz zdziwiwc jak to bedzie pasowac :mrgreen:

tak jak koledzy pisza, szukaj oryginalnych uzywek

Opublikowano

Nie bede przekonywal ze ORI to ORI, ale zobacz na opis towaru, wykonane z ABS-u (czesto mieszanka PCV+ABS) -> jezeli pamiec mnie nie myli to twardy plastik ktory przy np. ujenych temp. lubi pekac nawet przy slabym uderzeniu. Lepszym w moim mniemamiu jest PE(polietylen) a zwlaszcza jego twardsza odmniana PEHD inaczej pisane HDPE.

Orginalne czesci BMW maja cos takiego jak "Part Number" wydaje mi sie ze elementy podrobione nie koniecznie musza miec emblemant BMW czy "Part Number" czyli mozna organoleptycznie stwierdzic ktora czesc jest ORI a ktora maly Chinczyk :)

Swoja droga to chyba zarowno nowe jak i uzywane nalezy polakierowac ;) Dobrze przygotowana powierzchnia pod lakier i nic nie odpadnie.

Opublikowano
okej przekonaliscie mnie do oryginalow!! ale nikt nie odpowiedzial na moje pytanie, jezeli kupie na allegro zalozmy sam goly zderzak m pakiet przod z halogenami i kratkami lub tyl to po zdjeciu swojego idealnie przypasuje bez zadnych przerubek? czy trzeba cos dokupowac slizgi,plasticzki, duperele?
  • 7 lat później...