Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakiś czas temu wymieniłem sondy lambdy, robiłem reset DME, ale to nie pomogło, odpinałem aku. Ale pomogło na 2 tyg, obroty są dobrze.

Co teraz? trzeba jechać na komputer diagnostyczny za skasowanie błedu sondy ? I ile taka diagnoza kosztuje ?

Opublikowano

Błedu nie kasowałem.

Kupiłem sondy i założyli w warsztacie BMW na Wydawniczej 5, powiedzieli że jak będzie dobrze, to komp przyjoł, jeżeli nie to mam przyjechać na kasacie błedów.

Dlatego pytam czy po założeniu sond kasuje się błąd czy co ?

Opublikowano
Tylko błedy klimatyzacji kasuja sie automatycznie po wyłaczeniu zapłonu natomiast pozostałe nalezy skasowac zewnetrznym komputerem np DIS-em

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
Jesteś z Łodzi to poszukaj kogoś na forum co ma Inpę i kabelek.Za dobre piwo zrobi i tyle :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie.

Czy jak podłącze pod kompa, to mi usunie błedy np. otwarta klapa, drzwi itp?

Opublikowano
NO i co ,że ci usuną ???? Już lepiej kup sobie sam kabelek i Inpa za free i sam sobie posprawdzasz i pokasujesz :mrgreen: :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

A więc tak dziś byłem i powiedzieli że nie ma błedów zadnych.

Problem tkwi przepływomierzach lub w przepustnicy.

Opublikowano

Niestety nie wiem, mechanicy załamują ręce.

Ale mam 4 przepływki w zapasie, i 2 przepustnice :D Ale nie wiem czy to sprawne, bo leży to pare lat.

Opublikowano

Mieszkam niedaleko Karolewa i byłem na Krzemienieckiej 2 , bo nie mógł bym ujechąć na wolnych. A w tych korkach , to już wogóle.

Podjechałem tam gdzie bliżej, tam też pełen seriws BMW.