Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wszystko złożone, odpowietrzone i jak na razie wszystko działa :D Lekko się skraplało z pod czujnika na pompie wody, ale sylikon do silników załatwił sprawę :D
Opublikowano
Podziwiam. Ja tam nie lubię jeździć zaraz po wymianie takiej części na takie trasy bo dusza na ramieniu :mrgreen: Robiłem teraz podobną wymianę jak wiesz i co wyjazd kontrola pod maską czy wszystko ok, a robiłem sam to wiem że się do tego przyłożyłem. Łatwo się odpowietrza v8?
Opublikowano
V8 strasznie się odpowietrza. Szczerze to nie lubię tego. Jeszcze dziś trochę powietrza się znalazło. Ogólnie V długo się odpowietrza. Nie ma co Daniel podziwiać. Skoro sam składasz to wiesz jak to robisz więc nie ma czego się bać. Wiadomo, że test 7 odpalony i obserwacja bo jakieś objawy są, ale bez przesady. Pierwsze 100km jechałem spokojnie, mała przerwa, otwarcie maski, obserwacja. Wszystko ok, więc reszta trasy z nogą w podłodze :mrgreen:
Opublikowano

Niby nie ma co się bać, ale po moim godzinnym odpowietrzaniu, dojechaniu do domu jak wiesz z brakiem ciśnienia zaczynałem się irytować.

U mnie na drugi dzień po złapaniu ciśnienia i odkręceniu odpowietrzników poleciało troszeczkę powietrza a w kolejne dni już sam płyn. Czyli już wsio ok.

• Moderatorzy
Opublikowano
Wszystko ok, więc reszta trasy z nogą w podłodze :mrgreen:

A po trasie zapewne trąciłeś coś :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Niby co trąciłem? Najwyżej co chwilę lewy kierunkowskaz :D Wczoraj waliłem długimi i halogenami i to ostro w autobus nr. 700, a okazało się, że to jednak nie Paweł tylko jakiś starszy facet :mrgreen:
  • Moderatorzy
Opublikowano

He he. Miałeś pecha. Nie dali mi wczoraj mojego bo jakiś hmm **** :mrgreen: stwierdził,że trzeba zafundować mu mycie wnętrza i poszedł na dwuzmienną. Dziś i tak go zadeptali :mrgreen:

Ja wczoraj użerałem się od rana z 713 podobny tylko z drzwiami odskokowymi czyli takimi co wyjeżdżają na zewnątrz. Jak z tym można jeździć-te drzwi zamykają się dobre 20 sekund :duh: .

Ale dziś już swój. Wróciłem nie tak dawno,bo dziś pochowaliśmy już któregoś z kolei kolegę(i to są to koledzy w wieku ok. 50-tki) zza fajery który odszedł na wieczny spoczynek :cry: [*].

Ta robota zabija-co miesiąc ostatnio składamy się na wieniec . Nie wiem co jest :cry2: ???

Ale zmontowałem ciekawy filmik pt. "Czarna Locha" :mrgreen: .Jutro wrzucę tym co nie wiedzą na czym polega zakup auta i radość z niego :cool2:

Pzdr.

ec2Wze6.jpg