Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie poniewaz nie dziala mi skladanie lusterka od strony kierowcy, tzn po nacisnieciu przycisku w kabinie lewe lusterko poprostu sie nie sklada(prawe jest ok).

I nie wiem czy moze bylo kiedys uszkodzone w jakis sposob i ktos wymienil na takie bez opcji skladania, bo mozna je bez zadnego oporu zlozyc recznie, nie wiem jak to jest jesli sa lusterka elektrycznie skladane to chyba nie mozna ich tak latwo recznie zlozyc, planuje zakup i nie wiem dokladnie jakie kupic ile pinow bo na rynku sa 3pinowe i 8pinowe. Dodam ze mam fotochromy podgrzewanie i skladanie elektryczne bez opcji podswietlania 2004r wiec z iloma pinami powinienem szukac? moze wymienic tylko sam silniczek? albo moze jest jakis sposob zeby sprawdzic czy silniczek dziala czy nie, jakos na krotko go podlaczyc czy cos. Moze jakis bezpiecznik padl? ktos moze ma jakis pomysl? Pozdrawiam

Opublikowano
Lusterka były wadliwe fabrycznie .... padały silniczki i się nie składały (ten sam problem u mnie) jeśli chcesz kupić nowe musisz rozebrać swoje i policzyć ilość kabli i szukać właśnie takiego , choć nie wiadomo czy nie kupisz takiego samego... możesz jeszcze rozebrać je i poszperać w nim co jest nie tak...
Opublikowano
bezpiecznik odpada, nie dzialalyby oba. Rozbierz wkład i obudowe i porównaj do prawego albo poszukaj nr tego lusterka. Zadzwoń do serwisu powiedzą ci czy to lusterko ma opcje składania elektrycznego. Jeśli ma to sprawdz czy dochodzi prąd do silniczka jeżel dochodzi to silniczek masz do wymiany.
  • 4 lata później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Względem planów dziewięć ale najbezpieczniej jak zdejmijesz boczek i odkręcisz lusterko lub obudowę lusterka.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Panowie rozkminka jest.....

Mam lusterka skladane foto chrom led.

Lewe sie sklada a prawe nie,pytanie brzmi jak rozpoznać czy prawe ma opcje składania,bo może ktoś wymienił na zwykłe?po ilości kabli?

Sprzedam łączniki stabilizatora do bmw e60 FEBI.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A szkło masz foto chrom?

Wyjmij szkło i zobacz czy są podłączone cztery kable czy tylko dwa

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Sa 4 kable do tafli foto chrom a 3 kable od instalacji w dzwiach do wtyczki głównej lusterka.

Po rozebraniu lusterka z grubsza bo do mechanizmu się nie dobrałem bo jest lusterko zatulejowane inicjuje składanie ale tylko slychać probe i tyle z tego.

Sprzedam łączniki stabilizatora do bmw e60 FEBI.