Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jutro mam akurat chwilę, więc też chętnie bym podjechał ;) można coś zorganizować. Tylko z tego co zauważyłem w 3city ciężko z frekwencją.
Opublikowano

ej, myslę że to wszystko kwestia corganizacji i pmysłu :D

jutro akurat nie mogę, pewnie każdemu coś tam wypada...

jak bedzie trzech to też będzie dobrze :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie ja z mila checia w 3city spotkam sie ale po 13 grudnia bede w kraju wiec w grudniu jakbyscie byli chetni to by mozna cos zorganizowac jakies centrum handlowe parking czy to gdynia czy gdansk:)

Pozdrawiam

Opublikowano
Zapraszam na http://forum.bmw-3city.pl/index.php - tam są organizowane spoty co trzecią sobotę oraz co każdy czwartek. Wszystkiego dowiecie się na forum :) mogę powiedzieć, że dziś jest organizowany wypad na Gokarty w Pitstopie, na chwilę obecną jest chętnych ~25 osób, pewnie niektórzy nie przyjdą, ale polecam się zarejestrować i śledzić wydarzenia.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak znajdą się chętni to jestem jak najbardziej za, chociaż u nas ciężko z frekwencją na forum :P

Co do terminu to mi pasuje, wieczór spokojnie do ogarnięcia.

Opublikowano

15luty to sobota,więc wydaje mi się że potrzebne będą tylko dobre chęci :)

Sobota dobra na rodzinny wypad,

dzień po walentynkach,to dobra okazja żeby zabrać ze sobą swoją drugą połówkę czy koleżankę.

również sobotnie popołudnie czy też wieczór dobra okazja żeby zabrać się z kumplami.

po 10.01 ma się już robić ładniej,na pewno na plusie i słonecznie.

Więc tylko zbierać ekipę i omówić miejscówkę.

Ale to już musiałoby zgłosić się parę osób.

Ode mnie (ze mną włącznie) jechałyby z 3/4 bety

• 8 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
ja bym się chętnie wybrał, ale dziś chłopaki posypało mi sie sprzęgło. Ale wpadne i tak bo jestem od niedawna w 3miescie i potrzebuje kilku rad.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
żenujące to nasze umawianie. BMW 3miasto spotyka się co czwartek w Alfa centrum na poziomie -2 o 19. latem na Shell przy obwodnicy o tej samej porze.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Różnie, zdarzają się ciekawe egzemplarze. Nie zmienia to faktu, że spotykają się częściej niż my piszemy posty w tym wątku :mrgreen:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To może warto założyć oddzielny wątek na temat spotkań w Alfa Centrum? Informacja dotarłaby do większej rzeszy osób i moglibyście powiększyć swoją społeczność. Sam byłbym zainteresowany.:)

-------------------------

Najdokładniejsze sprzątanie!