Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie mając się do kogo zwrócić proszę Was o wstępną opinię na temat tego egzemplarza:

http://otomoto.pl/bmw-328-1-8-swap-na-2-8-silnik-z-e46-27996727.html

Zależy mi na czasie bo pojutrze wyjeżdżam na parę dni i jak oglądać to jutro. Mam tam ponad 200KM dlatego nie chcę w ciemno jechać. Jak dostanę więcej info to zaktualizuję dane wraz z numerem VIN.

Na plus: Kolor, coupe, m-pakiet, wydaje mi się, że blachy dobrze wyglądają, gaz (o ile sekwencja)

Jest to niestety SWAP, ale od jakieś czasu patrzę za E36 i jeśli był robiony przez profesjonalną firmę i ma na to faktury z dokładną ilością wymienionych części to może jednak warto się zainteresować, co myślicie? Podoba mi się, ale samochód będę chciał użytkować do jazdy przez conajmniej 2-3 lata, dlatego mimo wyglądu nie chcę kupić czegoś w co będę ładował drugie tyle kasy.

Z góry dzięki, pozdrawiam!

Opublikowano

Co wiem więcej:

SWAP robiony we własnym zakresie z E46 z 99'. Podobno kompletnie z tej samejE46, Barany z E36 325. Wydech REMUS bez dziur. Samochód oryginalnie był zielony, 3,5 roku temu malowany na niebiesko przez kolege od którego kupił. Sam go ma od 1,5 roku. Z tego co mówił, nie był bity. Przednie zawieszenie od M3 na żółtych sprężynach (?). Instalacja gazowa sekwencja. Mówił, że ciągnie dobrze jak na paliwie. Jest jakieś ognisko rdzy nie wiedział dokładnie gdzie. Elektryka działa, prócz lusterek które są z M3 i są ręcznie ustawiane. ABS podobno bez zarzutu.

Do zrobienia uszczelka przy drzwiach kierowcy bo szumi przy większych prędkościach.

VINu jeszcze nie mam.

Obawiam się trochę tego, że był malowany i SWAP robiony we własnym zakresie.

Co o tym myślicie?

Czarny199393, co masz na myśli?

sfinks311, no cudów się nie spodziewam wiadomo, że w stare auto trzeba będzie troche wrzucić. Najlepiej jak najmniej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.