Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
..

Też byłem pierwszy raz, ale zdecydowanie nie ostatni. Zabawa przednia i polecam każdemu :)

ps. a ja sobie chyba tarcze załatwiłem :( ... wszystkie 4 szt. wyglądają tak: (a miały 5 tys przebiegu :( )

wynik rewelacyjny, 1 pozycja za Anjinsanem, 8s :!: :!: przed Klagoszem ...kolejny talent :cool2: , szkoda, że nie ma porównawczo wyników Wujka,

tarcze mierzyłeś :?: na photo jest mega nalot rdzy, dla mnie wyglądają na "brudne" a nie na złe...

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
..

Też byłem pierwszy raz, ale zdecydowanie nie ostatni. Zabawa przednia i polecam każdemu :)

ps. a ja sobie chyba tarcze załatwiłem :( ... wszystkie 4 szt. wyglądają tak: (a miały 5 tys przebiegu :( )

wynik rewelacyjny, 1 pozycja za Anjinsanem, 8s :!: :!: przed Klagoszem ...kolejny talent :cool2: , szkoda, że nie ma porównawczo wyników Wujka,

tarcze mierzyłeś :?: na photo jest mega nalot rdzy, dla mnie wyglądają na "brudne" a nie na złe...

raz jechałem za ///Michałem to o ile starałem sie tak samo dohamować do zakrętu i wejść z podobną prędkością co M3..to M3 w tym zakręcie pojechało dalej, a 335d walczyło aby utrzymać się za torze :lol: ...

• Moderatorzy
Opublikowano

Dzięki, :cool2: ale w dużej mierze ten czas zawdzięczam eMce i skrzyni DKG.

W sumie z tego co widziałem to wśród amatorów byłem 3, cholera nie zostaliśmy na rozdanie nagród - jeżeli takowe były i przysługiwały w klasie amatorów :wink:

Co ciekawe wygrało BMW 130i z rewelacyjnym czasem :shock: (http://www.tptd.pl/2013/5ed2013/ZBIORCZY%20SPORT.pdf)

Tarcz nie mierzyłem, ale były wymieniane 5 tys temu w ASO, mam FV.

Tarcze są może i brudne i jest lekki nalot rdzy, widać, że dziurki są pozatykane jak nigdy, ale przy hamowaniu strasznie huczą. Pod palcami czuć nierówności, nie wiem, może dam je do przetoczenia....

A ze chlopakom sie spodobalo to wiem ze jeszcze raz uda mi sie ich wyciagnac

Ja się piszę, tylko że na innych oponach, bo drogowe można zjechać w moment, zwłaszcza boki :|

Opublikowano
Mnie również miło było Was poznać. Jazda naprawdę bez trzymanki ale o to chodzi, żeby na mokrej nawierzchni tez opanować auto.

...

Podpinam się jak od siebie :cool2:

Dzięki za spotkanie i pokazanie wyczynowego BMW :cool2:

• Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

Obowiązkowe obklejanie

http://img842.imageshack.us/img842/2530/img20130514wa0000.jpg

Silna grupa pod wezwaniem... ;)

http://img707.imageshack.us/img707/7710/img14811.jpg

http://img577.imageshack.us/img577/2371/img20130514wa0005.jpg

Edytowane przez BMK
Opublikowano (edytowane)

czemu Waldka numer startowy zamalowany :?:

?

Zgodnie z nazwiazaniem do nowego tytulu tematu:

skoro tym razem sie nie wyszalalem (deszcz a jak zrobilo sie sucho musialem spadac...)

To proponuje jeszcze jedna ustawke zrobic w czwerwcu ;)

Ktos chetny?:)

Edytowane przez wujekwaldus
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Będzie ktoś 16 czerwca? Ja się zapisałem :) Dzień wcześniej (15.06) startuję w pucharze youngtimerparty.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

• Moderatorzy
Opublikowano

A wpuszczą na Youngtimer Party e92 :?: :)

W sumie może fajnie się jeździć bo sporo miejsc jest wolnych, więc na torze nie powinno być takiego tłoku jak 12 maja.

• Członkowie klubu
Opublikowano

W tej chwili miejsc jest sporo ale 30 jest zajętych przez youngtimery.

A tu film ogólny z track day'u.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

• Moderatorzy
Opublikowano

Ktoś chętny na wypad 16.06.2013 r :?:

Mi się klimat pojeżdżawki na torze spodobał, więc wybieram się po raz drugi ;)

Robię listę:

1. anjinsan e23

2. ///Michał M3 e92

3. Jacek M3 e46

Tak na zachętę, nie tylko można wyszaleć się swoją furą, ale podnieść sobie dość mocno adrenalinę, oraz poczuć oddech rywali, którzy znajdują się tuż za naszymi plecami :)

http://img825.imageshack.us/img825/4890/dsc0454xe.jpg

Ps. Spalanie na torze też niewielkie - mi wyszło 32,5 l :wink:

• 3 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Zapisani :cool2:

Śmieszną mają nomenklaturę na torze, odpuściłem sobie poranny trening i w tabelce widnieje jako mistrz, chociaż byłem tylko raz w życiu na torze :)

Będzie jeszcze jeden kolega, więc tak wygląda nasza skromna lista:

1. anjinsan e23

2. ///Michał M3 e92

3. Jacek M3 e46

4. Misiek M3 e46

Do zobaczenia w niedziele ;)

• Moderatorzy
Opublikowano

Dzięki, ale wole nie atakować czasu 1:50 bo to się może źle skończyć... mam nadzieję że wrócę w jednym kawałku :)

Michal: uwazaj na semi-slickach je trzeba "rozgrzac" ...

Domyślam się, wczoraj zrobiłem jakieś 15 km na semi slickach i o dziwo przednie opony udało mi się już rozgrzać tak, że dłoń mi się do niej przyklejała, ale tył był tylko ciepły. Ogólnie jeździ się na nich kiepsko, huczą, są bardzo twarde i jak są zimne wcale lepiej nie trzymają jak drogowe. Zobaczymy jak będzie na torze.

Szczerze mówiąc to po cichu liczyłem, że zdążysz odebrać auto i pojedziesz z nami :?