Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe no jasne :cool2:

żebym jeszcze zszedł z wagi do twojego poziomu ;)

powrót z Poznania do domu 5,5 godziny - w sumie zrobione 1230 km - średnie spalanie z torem około 18-19l (ale trasa 60% autostrady i prędkość z granicą dwójkową ;) )

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
obawiam sie, ze niestety samochod jest ciezszy ( jekies 820 kg ) jezdzilem nim w Ułężu, oj trzeba sie przyzwyczaic do takiego wspolczynnika moc/masa w dodatku w RWD, teraz robimy 22 wrzesnia Ułęż, Paweł pewnie przyjedzie Lotusem :8)
Opublikowano
obawiam sie, ze niestety samochod jest ciezszy ( jekies 820 kg ) jezdzilem nim w Ułężu, oj trzeba sie przyzwyczaic do takiego wspolczynnika moc/masa w dodatku w RWD, teraz robimy 22 wrzesnia Ułęż, Paweł pewnie przyjedzie Lotusem :8)

Ale idzie to ladnie, ja Mka na trzecim biegu pedal w podlodze a on obok mnie 'wziuuum' ;)

Nie ta liga osiagow.

Moze ma jakiegos on boarda jak mnie mija:P?

• Członkowie klubu
Opublikowano

Andrzeju wszystko wiem... Poza tym Paweł nie jeździ tym lotusem od wczoraj;) Pamiętam jakie czasy robił kiedyś a jak jest teraz. Lotusika ogarnia perfekcyjnie :cool2: Jest to inna liga i nie ma co tu porównywać :idea:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Nie wrzucę tego na YouTube8-)

Wysłane z mojego GT-N7100

+1 :)

tiaa "nie wrzucę na youtuba"

u mnie męska część biura już się pośmiała

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Karol, a prawym pasem po autostradzie to nie łaska? :8)

Zaginiona na ekranie?

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

hehe a no nie :mrgreen:

Nie, UPROWADZONA :) - ale chyba tylko tytul pomyliłeś - masz oko :shock: - kobieta oglądała bo by mnie zagadała :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
hehe a no nie :mrgreen:

Nie, UPROWADZONA :) - ale chyba tylko tytul pomyliłeś - masz oko :shock: - kobieta oglądała bo by mnie zagadała :wink:

No właśnie, Uprowadzona, skojarzyłem po napisaniu i nie chciało mi się edytować.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Fajny byl tez Pan z Challengera, jak sie zgadalismy i mowil mi ze "Takie M3 jak moje to on lykal bez problemu"

A jak probowal mnie dojsc na prostych na torze to juz stwierdzil "moje Mka szybka jest" :D

Musze go w ogole znalezc gdzies na necie, nagral jak omal nie walnalem w obracajaca sie ultime a on w tym czasie driftowal bokiem na kamykach obok mnie :D a wszystko to jest na goPro.... fuck yea! to dopiero ujecie ma...

Opublikowano

Waldek ja właśnie wszystko przejrzałem i wszystko od razu skasowałem.

Miałem 3 filmiki same rozgrzewki i bez jakiś fajnych przepychanek + jeden gdzie mówie "co jest qwa itd. ;)" także i tak nic ciekawego nie skleje,

jedyne co to był obrócony ten żółty o którym piszesz ale ja obok niego po prostu przejechałem bo już był tor oflagowany

Opublikowano
Ze swojej strony chciałem podziękować Waldkowi za taxi drive w jego eMce. Impreza bardzo fajna, wprawdzie mój czas (2:09) w porównaniu z porządnymi samochodami wypada dość blado, ale udało mi się zająć miejsce na podium w prestiżowej klasie CITY :mrgreen:
  • Moderatorzy
Opublikowano
tutaj jest prawie 5 kolek Buniego w Lotusie, Adam w tej konfiguracji ( ponad 400KM ) to Buni przejechal Lotusem moze z 200km, byl w Poznaniu ale za pierwszym razem wylecial za glosny wydech a potem byly problemy z samochodem :( Mysle, ze spokojnie zejdzie ponizej 1.40 :)
Opublikowano
e no to znaczy, ze chyba jednak za wolno wchodzisz ;) mowisz o ostanim prawym na prostą startowa?

Tak, 125 wchodze, 155 wychodze :) (i to uznaje za DOBRE pokonanie tego zakretu, raz wszedlem w ten zakret 130, jak wyprzedzialem M5 E60 i zarzucilo mnie troche juz...)

• Moderatorzy
Opublikowano
obejrzalem ten fim jeszce raz i wydaje mi sie, ze wszedzie wchodzisz za szybko, nie jestes w stanie zlapac szczytu zakretu, nie jedziesz wlasciwym torem, jedziesz 1-2m od kraweznika a powinienes po nim przejechac, dlatego masz mniejsze predkosci na wyjsciu i na koncu prostych, mysle, ze to strata 2-3s na okrazeniu, porownaj sobie swoj tor jazdy i np. Buniego
Opublikowano

Ja wiem, wydaje mi sie ze calkiem niezle mam tor jazdy i predkosci wjazdowe/zjazdowe, niestety nie mialem ani jednego okrazenia w ktorym zrobil bym to na wszystkich zakretach.

Jedyne czego moge sie dopatrzec na filmiku to kukurydzy ani razu dobrze nie objechalem.

M3 do Lotusa nie ma co porownywac (toru jazdy) on bedzie inny dla M3 i inny dla Lotusa, a jeszcze inny dla pucharowej KIA piccanto ;)

Ale zgadzam sie, na technice 2s jest do urwania, 3s to juz chyba za duzo, moze kolejne 2-3 s na po zalozeniu semi slickow i wsio. l"epiej to juz pewnie nie bedzie ;)"

• Moderatorzy
Opublikowano

Tor jazdy Lotusa i M3 niczym sie nie rozni, masz tylko inne predkosci w tych samych miejscach!! Jezeli zle pojedzisz ostatni prawy to stracisz tam powiedzmy 0.5s ale potem masz 800m prostej na ktorej jedzisz za wolno bo zle wyjechales z zakretu i tutaj stracisz z 1s tak wiec tylko ten jeden zakret da 1.5s :!: Zauwaz, ze masz tez dluga prosta po babie jadze, przed kukurydza ( zasadniczo to nie jest prosta ;) ) i po radarze.

Zobacz tor jazdy E36 M3 400 KM, 1080 kg, sekwencja, dyfuzory itp. czas

• 4 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Kto wybiera się 13 października :?: Ja będę ostatni raz w tym roku :cool2:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań