Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Duży, tzn. ile? A vin? Dodaj do tytułu i popraw go na zgodny z regulaminem.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Przebieg pewno jakieś 400 tysi a opłaty od tej ceny to 8k ,no chyba że kwit na 500euro.
dla mni śmierdzi ścierwem :D
Opublikowano
Jak dla mnie to nic specjalnego ta E60. Kombinowana z każdej strony, ten chrom z M Pakietem w ogóle nie pasuje, do tego ta końcówka wydechu :duh: Cena też nie powala, zwłaszcza że nie są zrobione opłaty, nie wiem na jakiej podstawie obliczył 3k. Co do przebiegu, to wygląda na dobre 400k. Auto wychodzi 11k euro z opłatami :shock: Jak dla mnie za tą kwotę można jezdzić czymś o wiele konkretniejszym, z tym że ja sam mogę sobie sprowadzić.To tylko moje zdanie, każdy kupuje jak mu pasuje.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Środkowe słupki od wewnątrz dostały nawet obicie antracyt reszta się nie załapała na ten tuning :mad2: Samochód mocno ale to mocno kombinowany.
Opublikowano

Mpakiet to podstawa,

Będzie z handlu zabawa

Każdy chłopak się odwróci

Inwestycja w paździerz się zwróci....

Opublikowano
Kibel straszny te auto. Siedzenie kierowcy ostro wyrąbane i ogólnie auto wygląda na jakąś rzeźbę. Nie polecam :nienie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.