Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mój problem pojawił się jakiś czas temu najpierw zanikł lektor w nawigacji :cry: po jakimś czasie z wyświetlacza znikła TV :cry: oraz od niedawna telefon (BT) po miesiacu poszukiwan google itp. nic nie znalazem do szlem do wniosku ze to może wina softu w grałem aktualizacje (wygrała się bez problemu w 5min.) nic nie pomogło dalej brak lektora w navi TV oraz BT obawiam się najgorszego czyli zasniedzalych ścieżek tylko gdzie zaczac ich szukać w napędzie DVD? W tunerze tam gdzie przychodzą anteny? Moja navi to MK4 (przed aktualizacja 4-1-80 i po 4-1-00)
Opublikowano

Jezu..... :mad2: :mad2: :mad2:

Po kolei i czytelniej :mrgreen:

1.Masz dekoder tv w bagażniku ??

2.BT masz oryginalne czy jakieś dokładane ???

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

1. Dekoder? Chyba tuner TV jest w bagażniku

2. BT oryginalne w bagażniku

Czytelniej się nie da wszystko działało po czym zaczęło padać po kolei lektor(czyli audio z navi),po kilku miesiącach TV ,po jakimś roku BT. Dzięki za odzew

Opublikowano

Miało być tuner...... :duh: :duh: :duh:

Wg mnie szukał po kablach usterki ,bo tam bedzie przyczyna.Mozesz jeszcze odłączyć tuner tv i zobaczyć czy coś się zmieni.Jeśli wcześniej miałeś lektora i teraz nie wchodzi mimo wgrania softu to pewnie auto z włoch albo zły soft ( wersja softu nie ta )

Tutaj masz trochę schematów;

http://www.bmw-planet.com/diagrams/release/en/

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco