Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie narzekaj ;) W XC60 to jest cała procedura żeby przesunąć wycieraczki w pozycję serwisową :duh:

pozdrawiam

Paweł

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nowe odkrycia:

- Auto zapamiętuje ustawienia klimatyzacji (np. stopień podgrzewania foteli), gdy uruchamiamy silnik po nie za długiej przerwie (wcześniej myślałem, że nie pamięta w ogóle).

Opublikowano
Nowe odkrycia:

- Auto zapamiętuje ustawienia klimatyzacji (np. stopień podgrzewania foteli), gdy uruchamiamy silnik po nie za długiej przerwie (wcześniej myślałem, że nie pamięta w ogóle).

No tak, ale tylko jezeli zapalisz samochod w ciagu 8 minut od zgaszenia. Po 8 minutach elektronika idzie kompletnie "off"...

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano

W Audi ustawiam podgrzewanie foteli na określona moc 0-9 i mam tak przez całą zimę. :cool2:

A w BMW za każdym razem trzeba na nowo ustawiać, mega wkurzające jak dla mnie. :mad2:

Opublikowano
W Audi ustawiam podgrzewanie foteli na określona moc 0-9 i mam tak przez całą zimę. :cool2:

To sprzedaj BMW, kup drugie Audi. Po co sie "mega" frustrowac?

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano

Jak bym musiał jeździć tym wynalazkiem na co dzień to po pierwsze, nie kupiłbym go :duh:

Ale to auto jest żony i ona nim jeździ na co dzień, jej się podoba :8)