Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Norbi lubi nabijać posty :)

Ty też lubisz nabijać takimi bezsensownymi odpowiedziami :)

Opublikowano
Z całym szacunkiem ale nie wiem czemu ciągniesz ten wątek,nie chodzi o to by się wykłóać na forum od 15 lat zajmuję się naprawami silników i wiem że wszystkiego nie jesteś wstanie sprawdzić a ludzie mają naprawdę takie pomysły że się w głowie nie mieści a żeby sprawdzić silnik i jego podzespoły wewnętrzne musisz rozkręcić go jak sprawdzisz czy głowica jest pęknięta gdy narazie nie ma objawów.Zakonczmy ten temat bo nie ma on sensu.

Wiem że się nie sprawdzi wszystkiego na raz, przerabiałem to z 20 razy :P

Wiekszość silników się sprawdzi od razu. Stuki i chuki to się szłyszy.

Opublikowano

Ty też lubisz nabijać takimi bezsensownymi odpowiedziami :)

No niestety taki już mój urok, że lubie szydzić z Ciebie hmm w sumie nie tylo ja:) więc traktuj niektóre moje wypowiedzi jako żart z Ciebie bądź w Twoją strone...

Natomiast Ty i Twoje komentarze mnie powalają :D czasami potrafisz powtórzyć praktycznie słowo w słowo post, ktory rozwiązuje problem. U mnie takiego czegoś nie znajdziesz :D

Opublikowano

Nie ma się co stresować :)

Słuchaj remontem zajmujesz się zawodowo czy jak masz wolny czas? Ile taki remont trwa? Bo do Bydgoszczy daleko nie mam i z chęcią oddałbym komuś kto się zna...

Opublikowano
Takimi rzeczami zajmuje się jak mam czas a nie zawsze go mam raczej nie biorę zleceń z tego względu że nie oplaca się finansowo więcej zarobie w pracy
Opublikowano
Szkoda, bo niektórzy tak kochają swoje BMW, że wolą wyremontować silnik niż zmieniać auto - takich właścicieli jest mase.