Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jest w googlach Auto Frey jest tel, fax, mail, więc dzwonić lub pisać. Dobrze, że widać pieczątkę, bo resztę to nie wiadomo po co wrzucił jak i tak nic nie można odczytać.
Opublikowano
Ok,adalbert myślisz, że normalnie udzielą mi informacji? To ogłoszenie widziałem miesiąc wcześniej też. Myślicie, że warto się przyjrzeć?
Opublikowano

Taką odpowiedź dostałem z Salzburga:

Hi,

in our garage we did only different services from febr.2008 to mar2010, the first service we did at 33595km, the last at 182063km.

We had no serious or major defects to repair.

Best regards

Mit freundlichen Grüssen

AutoFrey Salzburg

Co myślicie, warto je zobaczyć?

Opublikowano
Chyba podjadę, mam tylko nadzieję, że między 2010 a 2012 nic poważnego się w nim nie uszkodziło. Jeżeli u nich do tego czasu wszystko było ok.
Opublikowano
Pewnie właściciel dopóki miał gwarancję to latał do ASO a potem już nie ale tak jak koledzy napisali przynajmniej przebieg jest ok i warto obejrzeć autko :cool2: :cool2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Mam więcej fotem autka. Chyba się umówię na oglądanie. Jeszcze jedno pytanko, w ofercie jest 'cena do negocjacji'; ile za auto z takim rocznikiem, przebiegiem i wyposażeniem powinno się wynegocjować cenę?
Opublikowano

:duh:

A na poważnie to nikt ci nie napisze ile możesz wynegocjować. Jeżeli właściciel chce się go pozbyć to trochę obetniesz, jeżeli ma czas na sprzedaż a auto jest w 100% ok to możesz ani stówki nie urwać. :wink:

Opublikowano
Chyba podjadę, mam tylko nadzieję, że między 2010 a 2012 nic poważnego się w nim nie uszkodziło. Jeżeli u nich do tego czasu wszystko było ok.

Jeśli dotychczas się nie popsuło to popsuje się Tobie. Diesel jest dla milośników sportów ekstremalnych.

Opublikowano
No tak - bo benzyniaki się nie psują.... :shock:
Opublikowano

Jeśli dotychczas się nie popsuło to popsuje się Tobie. Diesel jest dla milośników sportów ekstremalnych.

W jakim sensie?

Opublikowano
Coś koło 10.000-15.000. Robi to wielką różnicę? Znam osoby, które robią rocznie 5.000 i mają diesela. Jeżeli robię mniej to w czym różnica? Ogólnie jedne i drugie silniki się chyba psują.
Opublikowano
tylko faktury za naprawę diesla będą nieco wyższe. Ja bym się nie pchał w klekota przy takich przebiegach. Benzyna ma lepszą kulturę pracy. Diesel na krótkich odcinkach wcale nie jest ekonomiczny. Ale co kto lubi
Opublikowano
że co ? że niby te diesle są mniej zuzyte niż benzyny w naszym kraju? moim zdaniem mają dwa razy większe przebiegi niż benzynowe (przynajmniej te prawdziwe).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Diesel na krótkich odcinkach wcale nie jest ekonomiczny.

ja wiem czy wcale?

dla mnie akceptowalne.

z automatycznym webasto na mrozach odcinki 3-5 km 8,5l.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały