Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

cena bardzo atrakcyjna, z opisu jak zwykle sam miód, gdzie jest haczyk

http://otomoto.pl/bmw-320-m-pakiet-1-wl-full-serwis-aso-C28066548.html

prosilbym o rzeczowe odpowiedzi czy cos widac ze zdjec,

tak, wiem ile takie auto powinno kosztowac, ale pomijajac cene, czy cos widac, co jest na tak, co jest nie tak itd

daleko nie mam, ale na bmw sie nie znam, kolega chce to auto kupic i przyjezdzac z Wawy, nie jest zarejestrowany, wiec mnie poprosil

nie, nie jestem wlascicielem tego auta, ani znajomym, nie jest to spam

prosze o ocene auta

WBAWA71098J001097

pzdr

Opublikowano

teraz juz tak, jak zakladalem temat, to byla brutto

edit

rozmawialismy przed chwila z wlascicielem, auto do oddania w tej cenie co w ogloszeniu, cena jest cena brutto

auto umowione na jutro po poludniu do ASO M-Cars

zobaczymy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wyposażenie

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAWA71098J001097

Kod typu WA71

Typ 320I OL (EUR)

Typoszereg E E92 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik N43

Pojemność skokowa 2.00

Moc 125

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SPACEGRAU METALLIC (A52)

Tapicerka POLSTER PEARLPOINT MIT ST/LED ANTHR (FHAT)

Data prod. 2007-09-20- kłamczuszek

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S1CCA AUTO START STOP FUNKTION Auto start/stop function

S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2HCA LM RAEDER RADIALSPEICHE 187 Obr. BMW, st. le. spr. rad. 187

S2PAA RADSCHRAUBENSICHERUNG Zabezpieczenie śrub kół

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S464A SKISACK Worek na narty

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Listwy wewn. alum., szlif. wzdłuż. dr.

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi

S710A M LEDERLENKRAD M Kierownica skórzana - to cały m-pasztet

P7RSA COMFORT PAKET Pakiet Comfort

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S993A MODELLJAHRESCODE Kod dla roku modelu w numerze FG

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CBA CO2 UMFANG Zakres CO2

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
do mpakietu duzo mu brakuje... wyglada jak by siedziala troche nizej... zawieszka inna ? jak patrzysz na auto z przodu lewa szczeslina chyba troche nie taka jak prawa... moze cos bylo trzeba by sie zapytac sprzedajacego... :) ja mam podobna na sprzedaz rok 12.2008 2.0i i cena jest wyzsza... ciezko naprawde ciezko kupic nie uderzona coupe sprowadzona... zalezy jak bylo co i jak... jedz obejrzy zobacz :)
Don't follow the rules. Make them..
Opublikowano
Jak patrze na cene tego e92 to boje sie ile musze obniżyć cene swojej e82
Opublikowano
Wiesz....nic nie musisz :wink: :wink: ale cena tego E92 jest niezła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tylko, ze musze sie przyznać ze od ponad miesiąca miałem może dwa telefony i to od handlarzy:( A cena wcale nie jest wysoka jak sie porówna do innych e82.

Ale chyba coupe cięzko sie sprzedaje i długo czeka na "swojego" klienta - dlatego nie obniżam póki co, ale jak patrze ze za 50tys można miec e92 to juz wiem jakie coupety ludzie kupują

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja patrze na twoją e82, ale na razie jednym okiem.

no i jak tam oględziny e92?

Opublikowano
Ja Wam powiem tak: swoja mam wystawioną od paru miesiecy różne ceny od 58,000 tyś do 74,000 aż w pewnym momencie. 58,000 bo mialem okazje kupic mieszkanie dlatego cena poszla w dol - nie udalo sie wiec wrocila na ponad 60,000 tys. I uwierzcie mi mialem dwoch ogladajacych jeden handlarz zaproponowal mi 50 tyś myślał że oddam bo muszę - nie udało mu się i jeden z ogladajacy który chciał zabrać auto na serwis bo przy ogladaniu wszystko ok - przedzownil pozniej i powiedzial, ze znalazl inny model nie E92 w dobrej cenie :) i nikogo wiecej przez pare miesiecy... widac, ze kryzys i zima... auta sie nie sprzedaja... ale wracajac do ogloszenia kolegi i prosby to zdanie moje jest takie, ze trzeba pojechac zobaczyc, zbadac pogadac i wtedy podejmowac decyzje... :)
Don't follow the rules. Make them..
Opublikowano

A ja powoli stwierdzam, że zostawie sobie to e82. Ale musze sprzedac coś innego bo inaczej moja "druga połówka" nie pozwoli mi kupic e91 :norty:

Albo sprzedam wszystkie i kupie jej nowe F31 :D

Opublikowano

Jaki kryzys ? nowe auta sprzedają się lepiej nisz w tamtym roku, na niektóre modele Kia trzeba czekać po kilka miesięcy nowa Octavia sprzedaje się pomimo że jeszcze w salonach jej nie było. Używane, pewne auta(salon Polska) sprzedają się na pniu, ja w grudniu sprzedawałem RAV4 salonową pierwszy właściciel 2007r.

Ogłoszenie dałem o 19.00 po dosłownie 5 min. zadzwonił klient z Mazur i kupił przez telefon, dosłownie. :D

Opublikowano

No to miałeś farta, a druga sprawa taka że Rav4 naprawde dobrze sie sprzedają:) Moja Rav4 też pojechała na mazury :norty:

A jesli chodzi o nowe auta to zwróc uwagę, ze 60% sprzedanych samochodów w salonach trafiło do firm. Dlatego własnie sprzedaje sie Skoda, Kia, Opel itp.

Klient indywidualny nadal szuka na rynku wtórnym, gdzie najlepiej sprzedaja sie samochody za 10 - 20 tys i powyżej 100tys zł

Opublikowano
Klient indywidualny nadal szuka na rynku wtórnym, gdzie najlepiej sprzedaja sie samochody za 10 - 20 tys i powyżej 100tys zł

Zgadza się, dlatego klienci z kwotą 50-80 tyś. coraz częściej idą do salonu po nowe auto(mniej prestiżowe) lub z wyprzedaży zamiast ryzykować kupno sprowadzonego (zazwyczaj skręcony licznik,po wypadku,vat) . Zwyczajnie ludzie boją się aut sprowadzanych wszędzie trąbią o przekrętach handlarzy.

Co innego rynek aut używanych kupionych w Polskich salonach od pierwszego właściciela, tych aut brakuje na rynku bo rozchodzą się wśród znajomych,rodzina, etc.

Opublikowano

Witam

kolega nie zdecydowal sie na przyjazd z Warszawy, bo na miejscu znalazl lepsza oferte

auto ogladalismy, dobrze wyglada, nie mam czujnika czy kompa do BMW, gdyby to bylo a3 albo a4, to znam wszystkie plastiki itp

do mcars nie wjechalismy, bo kolega zrezygnowal, a aso liczy sobie za przeglad az 800zl !

czy za tanio, pewnie ze tanio, ale teraz naprawde kazde auto ciezko sprzedac, nie sztuka wystawic a potem sie bujac pol roku i miec dwa telefony

Ci co chca sprzedac musza ceny dostosowac do tych zwozonych zlomow.

z wlasnego doswiadczenia, s3 3d my2009 poliftowe, salon polska, serwisowane, bezwypadkowe, ceny na allegro od 80tys w gore (nie wspominajac o cenach z mobile.de) sprzedawala sie od marca zeszlego roku, poszla 2tyg temu za 62tys zl

takich przykladow znam multum ostatnio, niestety widac kryzys i to ze ktos MUSI sprzedac auto, a w komisach wszystko stoi i nawet w superatrakcyjnej cenie nie chca odkupic..

chyba ze sie ma diesla kombi, to jeszcze, jeszcze..

pzdr