Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, koledzy z forum mam do was pytanie odnośnie zakupu auta nowego marki BMW. Jak sami wiecie dealer woła sobie sporo za samochód nowy i rabat jaki oferuje nie jest dość przekonujący przy zakupie stąd moje pytanie. Czy ktoś z was zna może fimrę "SAMAL & BARTIMEX" z Poznania lub poleca jakiegoś dobrego Auto Brokera który potrafi naprawdę podać bardzo atrakcyjną cenę samochodu? Salon nie może dać dużego rabatu więc szukam Brokera który wyciśnie ile się da rabatu. Mile widziane namiary email :D

Pozdrawiam

Lewy pas to nie kółko różańcowe.
Opublikowano
A ten nieatrakcyjny rabat to ile wynosi i na jakie auto? Nie wiem czy jest sens pchać się w brokerów. Porównaj też ceny ubezpieczenia. Żeby sie nie okazało że to co zyskasz u brokerów oddasz do firmy ubezpieczeniowej.

SPRZEDAM swoje E87 123d - szczegóły na PW

Jak dbać o BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=262051 . Awaryjność silników: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=221978

Opublikowano
W salonie mogą zejść do 12% od wartości samochodu. Brokerzy dają o wiele więcej. Auto bedzie szło w leasing więc ubezpieczenie jest na drugim planie. Auto za nie małą sumkę, wolał bym nie pisać jakie ze względów oczywistych oraz nie chcę się chwalić zbytnio. Na Pw mogę podesłać o jaki samochód chodzi.
Opublikowano

Napisz mi na PW o jakie auto chodzi :mrgreen:

Zobaczę czy coś da się zrobić ale niczego nie obiecuje :D

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Napisz mi na PW o jakie auto chodzi :mrgreen:

Zobaczę czy coś da się zrobić ale niczego nie obiecuje :D

Poszło PW :8)

Może miał kotś jakieś negatywne doświadczenia z brokrem lub innym tego typu sprzedawcą?