Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest sprzedana.

Powie mi ktoś czy warta jest swej ceny czy nie? Ja nie znam się na cenach samochodów bmw

Opublikowano

Nikt z nas nie widział tego samochodu (przynajmniej 2-3 lata). Trzeba pojechać, oglądnąć i zdecydować czy jest warta. Ewentualnie ponegocjować...

Zobacz wcześniej inną sztukę lub dwie, żeby mieć porównanie.

Poza tym to auto jest dość mocno zmodyfikowane, więc jego ceny nie da się porównać z jakimikolwiek danymi statystycznymi.\\

Auto trzeba najpierw zobaczyć!!! Inaczej nie ma żadnej dyskusji!!!

Opublikowano

Jak najbardziej zgadzam się z przedmówcami, że siedząc przed monitorem to możemy gdybać o faktycznym stanie tej sztuki.

Musisz zweryfikować dokładnie całe autko i wtedy burza mózgów czy bierzesz ............. na topowe coupe nie ważne czy 3.0d/3.0i zawsze znajdzie się chętny i takie sztuki najmniej teoretycznie tracą na wartości.

Powiedzmy, że w okolicach 30/35 tyś większość 3.0d bliżej roku 05r jest po mniejszym/większym bum ............. (raczej tym drugim) ............... jest szansa na znalezienie praktycznie bez-wypadku (bez wnikania w wyposażenie) ale w najlepszym razie do licznych wymian elementów gumowo-metalowych ....... a trochę tego jest :norty: (chociaż robią samemu możesz części wymieniać kompleksowo i masz praktycznie nowe autko ;) ).

Autko z tego tematu podoba mi się i jeśli chciałbym 3.0qd to pomęczyłbym sprzedającego pytaniami przez telefon, i wybrał się na gruntowne oględziny ............. ALE w tej cenie miałbym bardzo duże wymagania :twisted: .

Opublikowano
Nie jest sprzedana.

Powie mi ktoś czy warta jest swej ceny czy nie? Ja nie znam się na cenach samochodów bmw

NA TYM FORUM DO KTORGO BYL LINK NAPISANE ZE SPRZEDANE

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Nie kupię tego BMW, właściciel jest nie ugięty jeśli chodzi o cenę. Sam nie wiem co kupić :|

To niech jeździ nim dalej....

1. Mpakiet dokładany (ja go w vin znaleźć nie mogę)

2. Diesel...kto jeździ dieslami coupe poza informatykami?

3. Za dwa lata przy takich autach będą się onanizować tylko gimbusy, a oni kasy ...nie mają. Technoterroryści, którzy jeżdżą BMW będą cenić model e92 tym bardziej że na rynku będą już pierwsze ulepy serii 4.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja jezdze i nie jestem informatykiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Ja wolał bym diesla ponieważ auta potrzebuję na codzień. Więc dla mnie jest to oszczędniejsze rozwiązanie. Zwłaszcza że rocznie robię 45tys
Opublikowano
Ja jezdze i nie jestem informatykiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wyjątek potwierdzający regułę. Gdy rozmawiam z dieslomaniakiem samochodolubnym (tylko tacy lubią coupe, a nie kombi w dyzlu) to zawsze padają słowa klucze ...soft, po programie, wirus lub gdy pytam o zasięg na zbiorniku to zawsze pada równo ...1024 km

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w tym akurat aucie bedziesz męczył się robiąc takie przebiegi. weż sobie jakąś e90