Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam polecacie jakiś dobry auto detaling w Krakowie (w dość normalnej cenie ) i jak obstawiacie jaki by był koszt wypolerowania listw piano black (kokpit oraz element obok skrzyni biegów )
Opublikowano
Witam polecacie jakiś dobry auto detaling w Krakowie (w dość normalnej cenie ) i jak obstawiacie jaki by był koszt wypolerowania listw piano black (kokpit oraz element obok skrzyni biegów )

Kolego możesz wrzucić zdjęcia jak wyglądają u Ciebie te listwy? Zastanawiam się, czy takich nie zamontować.

Opublikowano

Kolego bmww wpadnij na wiosne na sląsk mam takie same listyw - Recepta na nie jest prosta. Zdejmujemy listwy (5 min) polerka schollem s17 na srednim padzie , finish s40 na miękkim na to jakis fajny wosk galsur zymola albo detail i na autko. Nastepnie obchodzenie jak z jajkiem - wycieranie czysciutką mikrofibrą z kurzu i odcisków.

Listwy wyglądaja pięknie natomiast utrzymanie ich i dealnym stanie to instny dramat ale do ogarnięcia

Opublikowano

Kolego możesz wrzucić zdjęcia jak wyglądają u Ciebie te listwy? Zastanawiam się, czy takich nie zamontować.

Kiedyś już wrzucałem.

http://crystalis.pl/19.jpg

Generalnie jak lubisz wycierać środek 3 razy w tygodniu , nie dotykać paneli i lać po łapach każdego kto to robi super sprawa.

Opublikowano
Gdzie dokładnie na śląsk, bo chyba byłbym zainteresowany odświeżeniem karoserii.

Jak chcesz profesjonalnie to mrcleaner.pl - katowice. Maciek zna sie na rzeczy.

Chyba ze wpadniesz do mnie do Chorzowa w jakiś weekend z browarem to mozemy machnąc :).

Pytanie jeszcze jaki masz stan lakieru i kolor.

Paręnaście aut juz zrobiłem w tym czarne cayene'y, 911, land cruisery wiec i z Twoim damy rade

Opublikowano
Gdzie dokładnie na śląsk, bo chyba byłbym zainteresowany odświeżeniem karoserii.

Chyba ze wpadniesz do mnie do Chorzowa w jakiś weekend z browarem to mozemy machnąc :).

Paręnaście aut juz zrobiłem w tym czarne cayene'y, 911, land cruisery wiec i z Twoim damy rade

Kolego jeśli to nie przeszkadza to ja chetnie na takie spotkanie przy browarku się pisał.

Oczywiście w trakcie odświeżania lakieru, ja mam titansilber więc nie wiem czy trudny do ogarnięcia ten kolor, przyznam się że jeszcze nigdy tego nie robiłem :?

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Generalnie jak lubisz wycierać środek 3 razy w tygodniu , nie dotykać paneli i lać po łapach każdego kto to robi super sprawa.

Tak :twisted: , w takim razie listwy piano black są stworzone dla mnie :mrgreen:

Opublikowano
heheh :) Jak się dba o auto jest spoczko ale jak nie to dramatycznie to może w aucie wygladac. No chyba ze się nie przykłada do tego wagi to co innego :)
Opublikowano

Kolego jeśli to nie przeszkadza to ja chetnie na takie spotkanie przy browarku się pisał.

Oczywiście w trakcie odświeżania lakieru, ja mam titansilber więc nie wiem czy trudny do ogarnięcia ten kolor, przyznam się że jeszcze nigdy tego nie robiłem :?

Ja bym był chętny na korekte lakieru z zewnątrz - Monacoblau Metallic.

• 3 lata później...