Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko bo chce zmienic zarowki w srodku na ledowe biale, i jak dobrze kojarze to na przodzie w panelu sa 2 zarowki rurkowe , ale jaka dlugość 36mm czy 42? dobrze mysle? np te:

http://moto.allegro.pl/zarowki-rurkowe-smd-c5w-c10w-36-42-mm-sv8-5-8smd-i2981658872.html

A na tyl widzialem ze sa zwykle bulwy, ale nie umiem ich znalez na allegro sa jakos specjalnie opisane? moglby ktos pomoc?:>

Czy na tyl jest cos takiego w ledzie oczywiscie:

http://allegro.pl/show_item.php?item=3019131162&c=2

?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wsiądź do samochodu, wyjmij żarówki, zmierz je i będziesz wiedział czego szukasz, już prościej się nie da..

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano

zależy jakie masz lampki czy te lepsze czy te zwykłe.

jeśli zwykłe to dlaczego nie wyciagniesz jednej żarówki i nie zmierzysz ? :)

ta w tylnych słupkach to taka sama jak postojówka czyli jej oznaczenie to w5w. Jest ona wciskana.

ja ledowe miałem we wnętrzu i niestety tylko przez chwile cieszyły, potem zaczeły mnie w jakiś sposób drażnić i meczyć. W bagażniku i schowku mam dalej białe ledowe ale we wnętrzu auta musze mieć zwykłe bo ogólnie to fajnie wyglada tylko z zewnątrz. Jak już sie siedzi w środku i zapali to światło to nie jest tak fajnie.

szukam