Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam ... jak w temacie chodzi mi o xenony ... auto poliftowe 99r. chodzi o to ze nie ma soczewki a chciałbym dołożyc xeno ... lampy sa normalne ... mam całe soczewki z E36 ... pytanie czy ktos juz takim sposobem przerabiał takie lampy ... nie chodzi mi o to ze reflektory lepiej kupic, za drogie rozwiązanie ... samopoziom lamp jest ...
Opublikowano
nie szkoda ci tak auta ulepić ? myslisz ze wsadzisz hida za 80zł, jakieś soczewki z innego auta i gotowe ? a samopoziomowanie, spryskiwacze ?
szukam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mnie zaciekawiło coś innego, mianowicie polift z 1999 :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
nie takie rzeczy polscy blacharze robią :D

kolego mnie też to przy kupnie ciekawiło ale o dziwo pukana nie była :P a tył też ma poliftowy. tyle ze migacze ma pomarańczowe. taka sama jak z instukcji obsługi.

Opublikowano
wiec jak wytłumaczysz że lift był w drugiej połowie 2001r ? rozumiem jakbyś miał auto z 2001r jakiś może model z przełomu przedlifta i polifta. Masz auto po dzwonku albo ktoś po prostu z miłości do marki przełożył zderzaki i ulepił polifta :D
szukam
Opublikowano

Się czepiasz. To jest speszal edyszyn - polish LCI 99'.

Po czym wnosisz, że pukana nie była? A kolor Ci się na niczym nie różni? Ktoś mógł całe elementy w kolor podmienić a na zderzakach nawet jak były malowane to nie zobaczysz. Przecież nie zmierzysz miernikiem na plastiku.

Jak masz przód białe kierunki a tył pomarańcz to możesz być pewien, że ulep. Jak już zmieniać to albo wszystko albo nic.

W jaki sposób świecą Ci pozycyjne z tyłu? Tylko na skrajnych czy na klapie też?

No i polift, to rozumiem, że silnik masz M47N a nie M47?

Opublikowano
przód i tył są migacze pomaranczowe. sugeruje po tym że przy kupnie dookoła miernikiem była sprawdzona. po kupnie jeszcze szpary miedzy elementami. Nie upieram sie przy tym ze ktos mógł to zmienic na polift ... silnik M47. na pozycyjnych nie swieca sie w klapie. tylko nad i pod migaczem. a tytuł dlatego taki że lampy są poliftowe ...
Opublikowano
ogólnie temat do zamkniecia... obeszło sie bez przeróbek ... tanio dorwałem całe lampy ze spryskami ...