Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie.

Mam pytanie odnośnie podłączenia wzmacniacza do buni.. skąd najlepiej pociągnąć sygnał do wzmacniacza? teraz mam podłączone przez taki adapter, który ciągnie sygnał z tylnych głośników z półki, ale jakość tego basu jest okropna i chce to zmienić.

Da radę podłączyć pod suby pod siedzeniami? albo bezpośrednio pod radio?

Proszę o pomoc :)

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam panowie.

Mam pytanie odnośnie podłączenia wzmacniacza do buni.. skąd najlepiej pociągnąć sygnał do wzmacniacza? teraz mam podłączone przez taki adapter, który ciągnie sygnał z tylnych głośników z półki, ale jakość tego basu jest okropna i chce to zmienić.

Da radę podłączyć pod suby pod siedzeniami? albo bezpośrednio pod radio?

Proszę o pomoc :)

Pozdrawiam

Kolego ja mam sygnal wziety bezposrednio z radia ale uwazaj niestety E60 to wredne auto pod tym wzgledem mozesz miec zaklocenia roznego rodzaju ja raz mam raz nie mam ale juz zaniechalem... najbardziej alternator slychac nieraz

Opublikowano

Mogę wiedzieć w jakie piny się wpiąłeś? bo szukam po necie i szukam i znaleźć nie mogę :)

Zawsze można dokupić filtr przeciwzakłóceniowy jeżeli owe zakłócenia będą :)

Opublikowano
Mogę wiedzieć w jakie piny się wpiąłeś? bo szukam po necie i szukam i znaleźć nie mogę :)

Zawsze można dokupić filtr przeciwzakłóceniowy jeżeli owe zakłócenia będą :)

niestety owe filtry kompletnie nie pomagaja ojj a co do pinow nie pamietam :/ gdzies mialem rozpiske ja mam nawi professional

Opublikowano
No ja również profesional.. :)

zobaczymy, może ktoś z forumowiczów napisze gdzie wpiąć kable rca :)

RCA nie wepniesz bezposrednio w radio! musisz zastosowac konwerter HI LOW. i dopiero z niego RCA do wzmacniacza.