Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko strasznie ciasno tam. Nie było gdzie zaparkować i musiałem iść do kina :8)

Chociaż pamiętasz na jakim filmie byłeś i jesteś w stanie streścić fabułę ;)

No kurde. Man of steele :). Gorąco polecam. A skąd takie zdziwienie ? Ty przecież poznałeś Justyne pół roku temu :)

Po pierwsze primo było wtedy zimno więc tona kurtek na sobie po drugie primo było ciemno no i po trzecie primo ultimo ona wtedy była blondynką ;) Więc nie dziw się, że nie rozpoznałem :)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano

po trzecie primo ultimo ona wtedy była blondynką ;)

Po trzecie primo ultimo - nie pij więcej metanolu i/lub zmień okulistę :). Zawsze była czarna :)

Opublikowano

Kiedy jest planowany kolejny zlot ? Czy na spotach trafiają się autka z serii X, nie chciałbym trochę dziwnie wyglądać :norty: .

Pzdr Grzesiek.

P.S. jest to moje pierwsze autko ze znaczkiem BMW. Wcześniej pomykałem Focusikiem i Goferem :).

Opublikowano

po trzecie primo ultimo ona wtedy była blondynką ;)

Po trzecie primo ultimo - nie pij więcej metanolu i/lub zmień okulistę :). Zawsze była czarna :)

Niech ci będzie. Uznajmy, że było ciemno i mogłem się pomylić. Koniec OT

Kiedy jest planowany kolejny zlot ? Czy na spotach trafiają się autka z serii X, nie chciałbym trochę dziwnie wyglądać :norty: .

Kolejny spot wypada w ten czwartek o 20. Chyba zmienimy miejscówkę na Stację Stadion.

Opublikowano
a gdzie będą testy? czyżby na żwirku w okolicach stadionu? :wink:

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Moderatorzy
Opublikowano
Może jakieś kino dziś panowie ? Nie ma w wawie kina dla aut ??
Opublikowano
Panowie zamiast kina zapraszam na rower. 2 razy już śmigałem, dziś śmigam trzeci. Start o godz 20.00 spod fontanny nad wisłą.
Opublikowano
Ile można patrzeć na te beemki, dawaj na rower chyba że masz taki z małymi kółeczkami jeszcze i się wstydzisz :cool2:
Opublikowano

ja jutro bede ciut pozniej, tak ok 21.30, wiec jakby ktos chcial poczekac na pomiary to... niech poczeka;)

Dzis na rowery sie nie wyrobilem, jechalem po krolika i teraz mam w domu az 3 zajace:D

• Moderatorzy
Opublikowano

Upiekłeś królika ?;)

MNIAM :D

A co do roweru to nie mam. Czaje się na taki jeden od BMW ale jeszcze nie wynaleźli takiego łańcucha żebym nie bał się go gdzieś zostawić ...

Opublikowano
ja jutro bede ciut pozniej, tak ok 21.30, wiec jakby ktos chcial poczekac na pomiary to... niech poczeka;)
Ja bym się chętnie złapał i zmierzył ;) 21:30 Wola, czy Narodowy, bo już się pogubiłem :P
jechalem po krolika i teraz mam w domu az 3 zajace:D
nie boisz się, ze króliki przejmą kontrole nad domem? Szczególnie jak zaczną się rozmnażać? :P
  • Moderatorzy
Opublikowano

To mnie fajny spot ominie :?

Dajcie znać tutaj, albo na PW jakie kto miał czasy :)

Opublikowano
Tym razem postaram się pojawić :8) . Chociaż już to któryś raz z rzędu obiecuję, a zawsze coś mi wypada :evil:
Szerokości przyczepności i wszystkiego dobrego.