Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gorik jeśli pytanie do mnie ... To o auta:) chociaż płeć piękna zawsze mile widziana...

Sorki za nieogarnięcie ale jakoś wkleiłem się w środek wątku:)

Opublikowano
To czuje się trochę lepiej:) Moje e36 nie będzie robić za dziadka w takim razie;p Często dzieje się coś w Arkadii bo w sumie mam blisko....
Opublikowano

E30 to według wielu najpiękniejsze auto BMW.

rzadko spotyka się zadbany egzemplarz.

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
W ten czwartek to będzie tam kocioł ;) Jak będzie więcej chętnych od nas to się zastanowię.

jaki kociol:D?

Kto sie wybiera w czwartek na arkadie ?

ja bede w arkadii:D

ale na zakupach ;)

Opublikowano
ja podjadę. dorzucę się dla tej małej Klary.

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano

gdzie jest to "tam gdzie zawsze"? bo jakoś sektory w Arkadii nic mi nie mówią.

na której kondygnacji parkingu się spotykacie?

Opublikowano
Kolego jutro o 19 w arkadii na -2 niebieski ma spot klub bmw warszawa, poczytaj trochę ten temat i wszystkiego się dowiesz co i jak. W stolicy jest co robić więc na pewno nie można liczyć na nudę.
Opublikowano
Ktoś się wybiera??? bo nie wiem czy planować sobie Wawe na jutro czy na piątek... a tak może bym się podłączył...
Opublikowano

To trochę nas będzie :) ja się wybieram... Może zajmiemy jakiś sektor? Wybiera się ktoś z zacięciem fotografa? Zabawka niedawno kupiona i przydałoby się coś wrzucić na forum. obgadać zakup ew. jakieś porady?

pzdr

Opublikowano
Ktoś się wybiera??? bo nie wiem czy planować sobie Wawe na jutro czy na piątek... a tak może bym się podłączył...

Hmm jak byś był to weźmiesz te białe czapki ? Ja najprawdopodobniej bede :-)

Opublikowano
Będzie grubo, z BKW na tą chwilę wpisało się 28 samochodów plus beemy z BKP :cool2: Plan jest taki żeby z -2 niebieskiego o 19.30 przejechać na ten sektor H, fajnie będzie to wyglądało hehe