Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mi się nie udało jednak zebrać wsparcia i niestety sam się bałem przyjechać bez chłopaków... A tak poważnie to autko trafiło na mały serwis i nie dałem rady podjechać ale z tego co widzę to humory dopisywały wiec tak jak zwykle :cool2: Na kolejny termin nie wiem czy za tydzień czy dopiero za dwa może uda się dojechać :8)
Szerokości przyczepności i wszystkiego dobrego.
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Było super ! Dzięki wszystkim za przybycie :D

Moderator Nurek okazał się człowiekiem :D Fajnie było dowiedzieć się jak forum działa od "kuchni".

Arnold czapeczka :cool2: Dzięki!

Opublikowano

@arnold

1 -ile jest na tym wyświetlaczu? podziwiam -że jesteś w stanie robić fotki przy tej prędkości :D

2 -o jakiej czapce wszyscy mówią?

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
Droga była prosta i długa "niemiecka" autostrada więc to żaden wyczyn a na wyświetlaczu jest 2 z przodu i 2 z tyłu. Co do czapek to miałem mini sklepik w bagażniku ;)
Opublikowano

o! to ja też chcę taką.

a nie mogłeś otworzyć tego bagażnika i jakoś ten towar wyeksponować? no wiesz marketing czy jak się to nazywa?

;)

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Moderatorzy
Opublikowano

Spoko było, tylko trochę mokro pod sam koniec.

Fajnie się jechało do Maka na Puławskiej prawie przez Konstancin :mrgreen:

arnold fajna fota :!: BTW fajnie wyposażona ta Twoja piąteczka :cool2:

Panowie szanujcie moderatora swego bo możecie mieć gorszego ;) Nurek wpadaj częściej :)

PabloM chłopie, przyjedź w końcu na jakiś spot :!: Poproś chociaż o urlop 2 godzinny następnym razem :mrgreen:

Opublikowano

Ja tu widzę prędkość 23,2 km/h ;) Zastanawia mnie tylko czy całą drogę jechałeś na jedynce czy może to już lajtowa dwójeczka była ?

Nie przyszedł Mahomet do góry to przyjdzie góra do Mahometa.... Następny spot jest u Sołtysa w garażu ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chcę donieść że żyję :8) Dzięki za fajne spotkanie, choć trochę mokro i ciągnęło po nogach, może następnym razem wcześniej przeniesiemy się do jakichś bardziej przytulnych warunków?

Zgodnie z sugestią zmieniłem tytuł. Jeśli nie pasuje to proszę o propozycje na PW.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Żałuję że nie udało mi się dotrzeć, strasznie dużo mam pracy ostatnio, a widzę że fajne spotkanie mnie ominęło.
Opublikowano

Fajnie się jechało do Maka na Puławskiej prawie przez Konstancin :mrgreen:

Następnym razem jak będziecie się przemieszczać w te okolice (Puławska, Ursynów, Konstancin) koniecznie proszę o info wtedy na pewno do Was dołącze o ile będę mógł prowadzić. :evil:

Tak pewnie przejechaliście mi pod oknami i nawet nie wiedziałem :mad2:

Opublikowano
Jak dla mnie obojętne. Możemy zrobić spot w ten i nastepny czwartek :D
Opublikowano
Jak odbierzesz autko, to daj znać . Zrób jeszcze wydech i będzie :cool2:
Opublikowano
Ja w ten czwartek odpadam ale w następny czemu nie. Do piątku mam odebrać auto z serwisu już z nowymi gratami na pokładzie ;)

A zaksięgowałeś już to w swoim zeszyciku? :twisted:

Co tam ciekawego dokładasz?

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

Opublikowano
Marcin, spokojnie spot dopiero w przyszły czwartek do tego czasu się na pewno zacznie coś dziać. Widzę po liczbie odsłon tego wątku, że jednak ktoś to czyta. Jeśli się nic nie zmieni to kolejny spot jest 14 lutego o godzinie 20.00 na parkingu podziemnym pod Sadyba Best Mall. Wątek został podwieszony w tym miejscu, w celu zachęcenia posiadaczy innych serii i modeli do pojawiania się na warszawskich spotach a umiejscowienie jest kwestią przyzwyczajenia.
Opublikowano

Panowie wracamy do tematu! Następny spot 14.02.2013 Sadyba godzina 20!

I tego się trzymajmy!

Opublikowano
Czyli nikt się jutro nie wybiera ? Wszyscy będą obżerać się pączkami w domach :lol: ? Wiem że jutro nie termin ale może jakaś ekpia się szykuje ?
Opublikowano
Tak, tak, nastawiłem nagrywanie jakbym miał jakiś nieplanowane wyjście :twisted: