Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
mch74 szkoda, że nie dotarłeś. Aż się boje zapytać co to za sprawy załatwiałeś do 00:30 :8)

Temat nie na TO forum :)

Domyślam się :mrgreen:

Do następnego :!:

Fotograf - coś się obijasz.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie wróciłem (Outlet Piaseczno), szkoda, że nie było nikogo z forum, warunki lepsze (śnieg dosypał), "bandy" inne ale sprostały zabawie, "8" obcykane przy każdym wychyleniu...

dystans: 42km, średnia prędkość 36km/h, średnie spalanie 23,2l...

jeździło: ja, subaru, auto typu "baggi" (nie wiem jak się to pisze) i początkujący mercedes + sporadycznie jakiś wyjeżdżający kupujący,

z racji, że powstał "mały" bałagan/zamieszanie na parkingu obstawiam, że ochrona może już zacząć interweniować...

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
Sesje wrzuce (profi:D) a ty 335i wyslij mi filmiki na maila ;)

To ja też poproszę filmik wyśle maila na priv bo ty Waldku też coś kręciłeś fajnie to wyglądało w jednej ręce telefon i latanie bokiem :D

Opublikowano

To może ja wrzucę? :wink:

Ale i tak najbardziej trzeba uważać na latające bokiem dłuugie auta dostawcze :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

Opublikowano
Wczoraj na Targówku było podobnie tylko dużo więcej auta jak zajechałem o 21.30 to naprawdę trzeba było bardo uważać bo z każdej strony ktoś wyskakiwał bokiem :mrgreen:
Opublikowano
Paweł, ogarnąłeś już temat z warsztatem?
Opublikowano
Domyślam się już po co wam ten warsztacik> Marcin już nie może się doczekać :D :cool2:

Chyba to nie jest To o czym myslisz :8)

Opublikowano

Tak w sobotę wstawiam

:cool2:

Rozumiem, że w czwartek będziesz na spocie?

Nie wiem czy mi się uda dotrzeć, ale jak można opuścić tak ważne wydarzenie :mrgreen:

Opublikowano
Panowie, czy i gdzie sie widzimy w ten czwartek ? - ma byc 3 stopnie na plusie i pelne slonce ;)

skoro tak to może i ja swoją wyprowadzę po miesięcznym postoju :wink:

Opublikowano
Panowie, czy i gdzie sie widzimy w ten czwartek ? - ma byc 3 stopnie na plusie i pelne slonce ;)

skoro tak to może i ja swoją wyprowadzę po miesięcznym postoju :wink:

No tak... Ślisko, brak doświadczenia z tylnym napędem... Trzeba było autko do garażu wstawić :mrgreen:

Marcin gdzie Ty się podziewałeś ?

Myśałem, że na nartach w Alpach śmigasz :D

Opublikowano

idzie ciepło :cry2: , w czwartek to może juz być z +5...

Na Outlecie pojawił się lód :cry2: , koniec zabawy :mad2: …

ale też było dwóch chłopaków od reklamy, którzy potrzymali aparat…jeden podobno jeździ na Cargo (jak filmik wejdzie z głosem to posłuchacie jak mówi młodzież)…

Filmik z najwolniejszej ~35km/h części „toru”(tył parkingu), na część szybką ~50kmh (przód/wjazd parkingu) „reporterzy” roznoszący ulotki nie chcieli już iść.

„Trasa” wytyczona pomiędzy krawężnikami, więc jazda możliwa tylko jak widać po śladach…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=d8ltMZUX2pw

http://www.youtube.com/watch?v=P0HjWrr8beY&feature=youtu.be

było:

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
AO, już myślałem że to Twoi kumple :duh: Poligloci pierwszej wody :norty:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

prawdziwe „złote usta” :cool2: , jakbym usłyszał przed tym jak zgrałem film to bym dał się przejechać :wink: ,

lubię weryfikację :8) teksty/życie,

jak wróci zima to może uda się jakoś wspólnie pojeździć i nagrać coś „fajnego” :cool2:

było:

Opublikowano

hehe :cool2: moze i ja w takim razie nasze filmy tu umieszcze:d musze pogadac z michalem:d

Teraz juz wiem od czego podchodzi skrot "AO" ;)

Daj Andrzeju namiar na swoja zone to wyslemy jej maila jak prowadzisz negocjacje z kontrahentami :D

Opublikowano

nick "AO" niezbyt tajemniczy ale ja zawsze "prosty" byłem...

jak masz filmik/i to dawaj, zawsze miło popatrzeć :cool2: :cool2: a że, Wasze robione wspólnie (grono miłośników aut) to efekt pewnie będzie super, wiecie gdzie stanąć :cool2: i co kręcić :cool2: , oczywiście nie piszę o powtarzaniu ujęć :8) ale kolega :cool2: zawsze może pomóc koledze :cool2: :cool2: ....dlatego chciałbym się kiedyś spotkać i pojeździć w Waszym gronie, pozdr.

było:

Opublikowano

no mam mam, ale malo i od michala musze scianac aby mi maila wyslal a ten we frankfurcie na jakis targach z misiami polarnymi siedzi... ;)

Moze do czwartku uda mi sie cos zmontowac i wstawic na jutube;p

Co do spotkania to musisz wpasc na zlot kiedys czwartkowy w tym tygodniu np: na sadybie o 20... i wio ;p