Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jedz na myjke , pozniej owin folia spozywcza a na spocie ja zdejmiesz :mrgreen:

MAsz takie predkie auto a przed ptasim gownem nie uciekniesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
A Cargo bedzie czynne ? Bo fajnie by bylo jakos "aktywniej" spedzic czas niz tylko stac w garazu :P
Opublikowano

Nie polecam

po primo to miejsce spotkań świadków jechowy.

po due to droga publiczna wiec policja moze wszystko w kazdej chwili

po triecie to tam jest taka dziurawa droga ze nie wiem czy bedziecie tam chcieli jechac....

Opublikowano
Nie polecam

po primo to miejsce spotkań świadków jechowy.

po due to droga publiczna wiec policja moze wszystko w kazdej chwili

po triecie to tam jest taka dziurawa droga ze nie wiem czy bedziecie tam chcieli jechac....

Strasznie daleko to jak patrzę na zumi.

Nie ma tam też z tego co widzę zbytnio gdzie bezpiecznie zaparkować. Coś komuś nie wyjdzie i niechcący może uszkodzić czyjeś auto.

Faktycznie kiepskie te miejsce.

W Sadybie jak się będzie komuś nudzić zawsze może iść do kina ;)

Opublikowano
A Cargo bedzie czynne ? Bo fajnie by bylo jakos "aktywniej" spedzic czas niz tylko stac w garazu :P

Cargo spalone. Podobno nowa miejscówka jest na Ursusie na Posag 7 Panien

Na Ursusie byly spotkania ale z 12 lat temu. Od tamtej pory niebiescy bohaterowie wpadaja jak Mc Giver na pomysł :)

Opublikowano
Cześć, W czwartek wkońcu w wp jest spot? Jest plan żeby do Was przyjechać większą ekipą. ps. mój brat kupił e90 więc nowy klubowicz zawita na spot.
Opublikowano
Cześć, W czwartek wkońcu w wp jest spot? Jest plan żeby do Was przyjechać większą ekipą. ps. mój brat kupił e90 więc nowy klubowicz zawita na spot.

ja osobiscie juz sie pogubilem . Jest jeszcze normalna tem wiec chyba WP

Opublikowano

Dobra inicjatywa. Można zrobić w sezonie spot weekendowy np. w Sielpi k. Kielc.

Mają dobrze rozbudowaną infrastrukturę - jest gdzie mieszkać, zjeść, pobawić się wieczorem i w dzień.

Opublikowano

Czesc Koledzy,

Dzisiaj postaram sie podleciec na 20.

A poza tematem mam pytanie macie kogos dobrego zeby zrobic chip-a ale odrazu mowie ze nie w bemce.

Jak macie to prosze o kontakt na priv.

Pozdr.